Antena Meniu Search
x

(P) Nu e (încă) momentul să te culci pe o ureche! Mai întâi, alege paturi de dormitor ideale!

Ai auzit, probabil, uneori, expresia "a dormi regește", dar te-ai întrebat ce înseamnă mai exact acest lucru? Ce condiții ar trebui îndeplinite pentru a avea acel somn profund, regenerant și vindecător? Ce anume ar trebui să faci pentru a te trezi în fiecare dimineață cu un tonus admirabil, energie și vitalitate? Răspunsul nu poate fi decât unul singur: pregătirea "cuibușorului" perfect pentru tine!

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 14:59

Colecțiile de paturi dormitor vin în acest sens cu o gamă bogată de modele foarte confortabile din care poți să îți alegi fix ceea ce îți dorești de atâta timp! Caracteristicile practice și estetice impecabile ale produselor destinate odihnei oferă, garantat, satisfacția achiziționării unui model de nota 10. Iată cum să beneficiezi de un somn de calitate cu ajutorul celei mai importante piese de mobilier din dormitor!

Să fii zen e chiar simplu!

Amenajarea spațiului în care dormi este esențială pentru a avea o sănătate optimă. Mobilierul, culorile, decorul și accesoriile, utilizate corespunzător, asigură, fără îndoială, o experiență splendidă și un ambient în care te simți excelent.

Dacă pe lângă acestea, se mai ține cont și de câteva principii feng shui de bază, poți obține cu cea mai mare ușurință, un colțișor zen numai al tău. Acordă atenție fiecărui factor, de la cromatică la poziția corectă a articolelor utilizate, și vei amenaja ca un profesionist o cameră perfect echilibrată, numai bună pentru a te reface după o zi încărcată.

Amplasarea, dimensiunile și nuanțele unor paturi de dormitor se supun, în general, unor reguli simple! Astfel, cea mai bună poziție pentru așezarea patului este cea spre sud-vest, dimensiunile acestuia nu trebuie să depășescă 1/3 din suprafața camerei, iar în jurul său nu trebuie dispuse niciodată articole ce îi depășesc cu mult înălțimea.

Pentru un confort maxim, nu aglomera camera inutil și nu așeza dulapuri înalte sau alte piese voluminoase în vecinătatea locului în care ai ales să dormi. Păstrează pe cât posibil un spațiu liber în jurul patului, permițând în acest mod aerisirea și circularea energiei Qi în încăpere, fără blocaje. Două noptiere de o parte și de alta a acestuia sunt suficiente pentru a avea parte de tot confortul necesar și de un aspect elegant.

Practice, comode și atrăgătoare

Modelele de paturi de dormitor moderne îndeplinesc atât cerințele practice, cât și pe cele estetice. În funcție de suprafața camerei, poți opta pentru articolul care se încadrează optim pe una din laturile acesteia. Poți alege dimensiunea potrivită pornind de la 144x34x204 cm, 164x34x204 cm și 164x92x204 cm până la 175x105x206.5 cm. La capitolul cromatic, gama de produse este, de asemenea, foarte diversificată, având o multitudine de combinații coloristice încântătoare.

Cele mai solicitate compoziții în prezent sunt cele care includ nuanțele de sonoma, wenge și crem. Combinațiile de alb-sonoma, alb-gri, alb-crem, alb-wenge sau alb-negru arată foarte elegant în orice context, iar mixurile sonoma-cappuccino, sonoma-wenge sau sonoma-crem aduc un plus de rafinament încăperii.

Spațiile de depozitare oferite de noile modele de paturi de dormitor sunt un atu de care trebuie să profiți! Optează pentru articolele dotate cu ladă, cu sertare sau cu somieră inclusă și vei putea depozita lejer așternuturile, cuvertura, pătura sau orice alt accesoriu.

Dacă ești o persoană jovială și vrei să imprimi o pată de culoare acestui spațiu de relaxare atât de important al casei, comandă un model roz captivant și vei înveseli întreaga atmosferă! Colecțiile de paturi dormitor te vor sprijini, garantat, pentru a achiziționa produsul ideal! Așadar, nu te culca pe o ureche înainte ca starea de bine și confortul să fie instalate în permanență de patul ideal!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Nu e (încă) momentul să te culci pe o ureche! Mai întâi, alege paturi de dormitor ideale!