Antena Meniu Search
x

(P) Obiecte sanitare și rigole din oțel inoxidabil, în oferta magazinului Iperinox 

Amenajarea locuinței sau apartamentului nu este un lucru dificil de făcut, atâta vreme cât se apelează la specialiști. Parchetul, mobila, decorațiunile interioare câteodată pot da bătăi de cap, dar dacă sunt achiziționate din magazine cu experiență, totul se rezolvă. 

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 11:40

Obiecte sanitare și rigole din oțel inoxidabil, în oferta magazinului Iperinox
Obiecte sanitare și rigole din oțel inoxidabil, în oferta magazinului Iperinox

Atenția la spațiu, la micile detalii însă nu trebuie neglijată, vorbi aici despre acele amănunte care scapă de obicei neobservate. Mai târziu însă, acestea pot să cauzeze probleme și costuri suplimentare. Este și cazul gurilor de scurgere care au nevoie să fie montate atât în bucătărie, dar mai ales la baie. 

Magazinul online Iperinox se prezintă cu o ofertă variată de rigole și sifoane de diferite dimensiuni la prețuri accesibile pentru orice buget. Detaliem în rândurile de mai jos. 

Rigole de duș, printre cele mai căutate accesorii pentru baie 

Spațiul din băi este de obicei mult prea mic pentru a-l aglomera cu obiecte inutile. Pe lângă instalațiile sanitare absolut necesare într-o cameră de baie, așa cum ar fi toaleta, chiuveta sau cabina de duș, este bine încă din start să fie instalată și rigola. Aceasta ocupă un spațiu infim și poate fi montată în diverse poziții, inclusiv în colțuri sau încastrată în pereți. 

Rigolele de duș cu grătar de la magazinul online Iperinox sunt confecționate din oțel inoxidabil și sunt comercializate la preț de producător. În plus, garanția pentru ele se întinde pe o perioadă de cinci ani. 

Sortimente variate de rigole, cu grătar și faianțabile 

În funcție de preferințe, dar și de spațiu, de la Iperinox se pot achiziționa rigole de duș cu grătar de lungimi variabile începând de la 40 până la 70 de centimetri. Acestea oferă băii un aspect modern și elegant și se asortează ușor cu celelalte piese din jur. Avantajele lor evidente sunt: 

  • înălțimea reglabilă care permite montarea în băi, dușuri, dar și terase; 
  • suprafața din oțel inoxidabil care nu reține bacterii; 
  • garda hidraulică antimiros; ușor de curățat. 

Rigolele de duș faianțabile prezintă manșetă hidroizolantă inclusă și acoperire ceramică. Corpul rigolei prezintă finisaj mat pentru o mai bună aderență și flanșa rigolei ce asigură conexiunea dintre șapă și hidroizolație. Pachetul include grătarul din oțel, corpul rigolei, piciorușe montaj reglabile pe înălțime, garda hidraulică antimiros, cheița pentru ridicarea grătarului, sita pentru retenție a reziduurilor. 

Curățarea rigolelor se face în mod constant cu ajutorul detergenților casnici sau a soluțiilor speciale pentru inox. A se evita folosirea materialelor abrazive. 

Sifoane de pardoseală și guri de scurgere prezente în oferta de la Iperinox 

Sifoanele de pardoseală sunt un alt produs calitativ din oferta magazinului Iperinox. Și acestea se prezintă într-o gamă diversificată de modele, având înălțimea mică de montaj. Compatibil cu montarea în băi, dușuri sau terase. 

Gurile de scurgere sunt instalate în spațiile industriale legate de producția de alimente, produse chimice, medicamente sau în depozitele frigorifice. Sarcina lor este aceea de a menține un nivel ridicat de igienă. 

Pe de altă parte rigolele industriale sunt soluția ideală pentru a colecta apele uzate din interiorul clădirilor. Acestea pot fi produse în orice dimensiune, la cerere. 

Mai multe detalii privind produsele firmei doar pe site-ul oficial se găsesc. 

Contact:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Obiecte sanitare și rigole din oțel inoxidabil, în oferta magazinului Iperinox