Antena Meniu Search
x

(P) Oja semipermanentă la modă și în trend în 2023

Unghii pictate impecabil timp de până la trei săptămâni, fără reparații? Sună prea frumos pentru a fi adevărat? Exact asta promite o manichiură cu oja semipermanentă. La prima vedere, oja semipermanentă nu se distinge de lacul de unghii convențional, dar este mult mai durabilă și absolut rezistentă la șocuri și zgârieturi.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 15:36

Oja semipermanentă la modă și în trend în 2023
Oja semipermanentă la modă și în trend în 2023

Este un produs special, un amestec de gel și lac de unghii. Manichiura semipermanentă trebuie să dureze până la trei săptămâni și, spre deosebire de unghiile cu gel, aspectul nu este artificial, ci mult mai natural. Așa că nu este de mirare că oja semipermanentă se confruntă în prezent cu un hype în scena frumuseții. Acest produs de manichiură semipermanentă este considerat unul dintre cele mai revoluţionare descoperiri în domeniul frumuseții și îngrijirii unghiilor. Oja semipermanentă este mult mai rezistentă pe unghii, față de oja normală și se aplică și se activează cu ajutorul unei lămpi UV. Manichiura semipermanentă este efectuată nu doar în salonul de manichiură, ci poate fi efectuată și acasă și poți obţine un rezultat spectaculos.

Oja semipermanentă și unghii de lungime medie

Unghiile foarte lungi nu vor mai fi căutate în 2023. Mai degrabă, creatorii de tendințe optează acum pentru unghii de lungime medie până la scurte, cu o silueta rotundă sau pătrată. Acestea nu sunt doar practice și moderne, dar cu oja semipermanentă sunt cel puțin la fel de elegante ca și versiunea lungă. Reginele creative de frumusețe își vor câștiga banii cu manichiura. Nu numai că îți poți exprima liber ideile în ceea ce privește culorile și modelele, dar poți, de asemenea, să amesteci cu plăcere oja semipermanentă mată cu cea lucioasă. Pentru ca totul să arate armonios și stilat, este important să ai cel puțin un lucru în comun pe toate unghiile. Aceasta poate fi culoarea, modelul sau un ornament. Unghiile franțuzești sunt încă printre cele mai populare modele de manichiuri cu ojă semipermanentă în 2023. Cu acest produs de manichiură, clasicul frumuseții trece acum printr-un upgrade: de acum înainte, vârfurile unghiilor nu vor mai fi vopsite în alb, ci colorate. Poți paria doar pe una sau mai multe culori. Creatorii de tendințe poartă noul trend franțuzesc de unghii colorate în sens invers.

Oja semipermanentă – Culori în trend

Fanele aspectului nud pot alege tonuri noi și calde în 2023. Oja semipermanentă crem, bej, roz pastel și moca sunt la modă în acest moment și arată delicios. Dacă îți plac culorile strălucitoare pentru unghiile tale, atunci trebuie să alegi nuanțe de neon pentru vară sau să mergi pe combinația de culori roz și galben. Tendința de frumusețe atrăgătoare este inspirată de succesul cinematografic Barbie, care și-a celebrat premiera în Elveția în iulie 2023. Nu mai puțin frapante sunt unghiile în culori cromate. Dacă aspectul metalic al tuturor unghiilor este un lucru prea cuminte pentru tine, pur și simplu „cromează” unghiile individual și mergi pe stilul nud cu mici decorațiuni pentru restul. Ți-ar plăcea ceva retro din anii 80? Atunci această tendință de design de unghii este alegerea perfectă pentru tine. Cel mai bun mod de a realiza liniile curbe în culorile la alegere, este cu oja semipermanentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Oja semipermanentă la modă și în trend în 2023