Antena Meniu Search
x

(P) ONE66 - Complexul rezidențial de lux din Brașov în care își cumpără locuințe vedetele

Vrei să te bucuri de spații generoase de locuit și priveliști senzaționale? Vrei să simți efectul relaxant și revigorant al naturii la fiecare pas? Vizitează Complexul rezidențial ONE66, amplasat în centrul Brașovului, pe strada Mihai Viteazul, unde accesul la centrele comerciale și toate serviciile de care ai nevoie este atât de ușor. Profită de fiecare moment într-o locație de vis. Într-o locație ce se poate transforma în casa ta.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 11:40

Un complex rezidențial de lux în care fiecare detaliu, fie că vorbim despre interior sau exterior este impecabil lucrat. Aici aleg să își cumpere locuințe vedete din România, dar și oameni de afaceri.

Un orășel de vis cu acces la toate serviciile de care ai nevoie

Alege să locuiești într-o comunitate exclusivistă, alături de oameni cu pasiuni și interese asemănătoare, cu care poți servi prânzul sau cina la restaurantul din incinta spațiului exterior al complexului.

Sau poți savura cafeaua ta preferată la cafeneaua de la partenerul complexului. Așadar, dacă vrei sa te relaxezi conversând și cu alte persoane, acum este mai ușor ca niciodată, pentru că nu este nevoie să te mai deplasezi la câțiva km distanță.

Serviciul permanent de pază, parcări subterane, stații de încărcare pentru mașinile electrice, parcuri private, spații de joacă pentru copii, spații de relaxare pentru tine, natură luxuriantă, toate sunt detalii importante de care te poți bucura atunci când ai nevoie.

În imediata apropiere se află centre comerciale renumite, dar și servicii absolut necesare de care ai nevoie de care poți beneficia.

Detalii desăvârșite în fiecare spațiu, interior sau exterior al complexului

Cele trei tipuri de apartamente ce compun blocurile Complexul rezidențial de lux, ONE66, Premium, Elevated Experience și Penthouse, fiecare cu un anumit număr de camere, sunt concepute cu maximă atenție la fiecare detaliu.

Sunt prevăzute cu încălzire în pardoseală, balustrade confecționate din sticlă de cea mai înaltă calitate, ascensoare marca Otis (producătorul de renume mondial pe linia ascensoarelor), spații vitrate incredibile aflate în holurile blocurilor și multe alte facilități gândite pentru ca toate nevoile tale să fie acoperite.

Investește în viitorul tău și al familiei tale

Complexul ONE66 îți oferă posibilitatea unei investiții profitabile, alegând să închiriezi apartamentele achiziționate sau să le vinzi la un moment dat, astfel încât îți poți asigura un venit substanțial.

Sau poți alege un apartament la orice etaj, unde natura te va încânta în fiecare dimineață, în care să locuiești timp îndelungat și unde să te bucuri de toate facilitățile unei vieți de lux, moderne, alături de oameni cu interese similare.

Înscrie-te pentru o vizionare pe site-ul ONE66.ro sau la numărul de telefon 0371.782. 532.

Construcția este finalizată în cea mai mare măsură, iar predarea locuințelor de lux se realizează în primăvara anului 2023.

Lasă-te impresionat de luxul apartamentelor foarte spațioase, compartimentate inteligent și funcțional, în care tu poți munci, te poți relaxa, odihni și petrece timp cu familia! Bucură-te de un loc în care poți trăi! De un loc numit ‘’acasă’’!

Bucură-te de avantajele locuirii într-o zonă modernă, și în același timp cu multă verdeață, în care natura te însoțește la fiecare pas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Advertoriale » (P) ONE66 - Complexul rezidențial de lux din Brașov în care își cumpără locuințe vedetele