Antena Meniu Search
x

(P) Pantaloni de piele sau blugi? Evazați sau nu? Ghid pentru a-ți găsi perechea de pantaloni perfectă

Pantaloni de piele? Da, vă rog! Un dressing fără o pereche de pantaloni de piele este un dressing trist! 😊 Frumoși și versatili, ușor de transformat cu diferite asocieri, aceștia sunt perfecți pentru o varietate de ocazii: pot avea și un aer punk-rock, dar și eleganți și șic dacă sunt purtați cu un trenci de damă care îți permite să fii mereu la modă, sau sport dacă sunt purtați cu adidași. Oricum ai vrea să îi porți, ceea ce este sigur este că se reconfirmă ca vor fi unul dintre cele mai bune look-uri și pentru anul 2024.

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 11:17

Orice tip de pantaloni, chiar și o pereche de blugi cu talie înaltă pot să nu fie potriviți pentru toate tipurile de fizicuri. Dacă nu ești înzestrată cu picioare tonifiate, lungi și conice și poate ai câteva curbe în plus, poate fi extrem de ușor să cazi în capcană și să nu ți se potrivească o pereche de pantaloni de piele foarte mulați. Pentru a nu fi nevoită să renunți la acest look la modă, iată mini-ghidul nostru despre ce modele de pantaloni de piele să cumperi și cum să îi asortezi astfel încât să arăți frumoasă și șic.

Modele de pantaloni de piele

Unul dintre cele mai populare modele rămâne clasicul pantalon de piele în stil tipic biker. Nu doar negru, ci și roșu, muștar și efect metalizat, argintiu și auriu. Bineînțeles, va trebui să alegi modelul care se potrivește cel mai bine corpului tău. Nu are rost să optezi pentru pantaloni evazați, de exemplu, dacă ești mică de statură și nu îți place să porți tocuri sau o curea destul de mare pentru a îți subția silueta.

Dacă ești foarte slabă și vrei să adaugi volum și să câștigi ceva rotunjime, poți opta pentru un stil foarte actual, al anilor '80, cu talie înaltă și îngustă, dar care să vină un pic mai lejer pe șolduri și picioare.

Cum se asortează o pereche de pantaloni de piele?

Secretul stă în combinații. Joacă-te cu țesăturile și volumele pentru a crea look-uri care sunt întotdeauna potrivite pentru orice ocazie și orice moment al zilei. Pentru zi poți opta pentru pantaloni de piele mulați, pe care să îi porți cu un hanorac XXL, sau cu un pulover oversize, sau un maxi cardigan cu imprimeuri în dungi, într-un street style perfect.

Dacă îți dorești un look elegant, perfect și la birou, alege un model cu croială boyfriend, pe care să-l asortezi cu un pulover ultrafeminin sau cu o cămașă cu guler înalt, și completează cu o pereche de pantofi sexy.

Pentru seară, poate pentru o gală, combină pantalonii de piele cu o bluză din mătase, completată cu un stiletto foarte înalt sau sandale cu bijuterii pentru o notă de super glam.

Dacă nu ești fană pantaloni de piele, poți oricând să alegi o pereche de blugi negri. Găsind echilibrul perfect între eleganța minimalistă și alura rock, blugii negri sunt unul dintre acele articole must-have din garderoba fiecărei femei. Negru complet sau negru-cărbune, skinny sau largi, drepți sau evazați, noi sau rupți. Toată lumea are perechea sa preferată de blugi.

Iată două idei de ținute cu blugi negri cu care să mergi la sigur

Cu pulover tip marinar și geantă de paie. Look-ul perfect pentru a face trecerea dezinvoltă de la vară la toamnă. Aici, trucul este să amesteci piese clasice din garderoba sezonului cald cu altele din sezonul următor. Blugii negri sunt combinați cu un pulover mariner, cum ar zice Goe 😊, și o geantă de paie. Ochelarii de soare și mocasinii din piele de căprioară completează look-ul. Când începe să se facă mai frig? Adaugă doar un trench coat.

Cu geacă de piele cu efect vintage. Pentru a da o notă vintage look-ului tău, blugii negri slim pot fi combinați cu o jachetă din piele. Dar nu cu clasicul blazer. Mai bine alege un model cu o croială mai neobișnuită și detalii mai interesante. Cum ar fi o curea asortată în talie, un guler de cămașă sau cusături contrastante. Adăugă ghete sau bocanci și rezultatul va fi suficient de rock, vag Sixties și orice altceva decât obișnuit.

Indiferent că vorbim de pantaloni de piele sau blugi, mai rămâne o provocare. Așa cum ziceam și mai sus: sunt modelele de pantaloni evazați pentru toată lumea?

Dacă ești înaltă, poți opta clar pentru clasicul evazat. Dacă, pe de altă parte, ești minionă, este de preferat să îi porți cu tocuri: în acest fel vei echilibra cu adevărat silueta, alungind-o armonios. Corpurile de tip dreptunghi și triunghi inversat, arată bine cu acest tip de pantaloni evazați, pentru că ajută foarte mult, în timp ce acești pantaloni evazați ar fi de evitat pentru fizicurile în formă de măr, care nu ar fi puse în valoare. Însă tu știi cel mai bine ce ți se potrivește și, mai ales, în ce te simți bine. Ca să arăți bine trebuie să te simți, în primul rând, bine în pielea ta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Pantaloni de piele sau blugi? Evazați sau nu? Ghid pentru a-ți găsi perechea de pantaloni perfectă