Antena Meniu Search
x

(P) Pasiunea pentru joc, controlată cu responsabilitate – mesajul noii campanii Vlad Cazino

În plin sezon al vacanțelor, Vlad Cazino marchează aniversarea a 5 ani cu o călătorie pe tărâmul distracției responsabile. Vampirul Vlăduț, promotor al distracției la cazino online și nu numai, știe că cel mai șmecherific mod de a marca distracție epică este să o faci în mod responsabil, cu maximum de echilibru.

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 13:24

(P) Pasiunea pentru joc, controlată cu responsabilitate – mesajul noii campanii Vlad Cazino
(P) Pasiunea pentru joc, controlată cu responsabilitate – mesajul noii campanii Vlad Cazino

Te poți îmbarca așadar pentru zborul pe tărâmul divertismentului responsabil, de fiecare dată când accesezi vladcazino.ro pentru sloturi sau alte jocuri de cazino online, inclusiv cele cu dealer live. Biletul tău la clasa Premium VIP: înțelegerea acțiunii în favoarea jocului responsabil, astfel încât distracția să rămână distracție, fără regrete!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un lucru este cert: Vlăduț este un vampir care știe să se distreze! Ba chiar o face în stilul propriu și este un super influencer, un trend-setter. Misiunea sa este de a oferi românilor alternative echilibrate pentru divertisment online și offline.

În cei 5 ani, Vlad Cazino a pariat mereu pe calitate și originalitate. Nu doar că oferă constant sute de sloturi și experiențe șmecherifice de live casino, dar accelerează și distracția în afara sferei de jocuri de noroc.

Prin alianțe cu evenimente de top din lumea stand-up comedy și a festivalurilor de muzică, Vlad Cazino a ajuns creator de conținut dincolo de mediul online. Până și premiile oferite de-a lungul timpului au fost tot pretext pentru distracție variată, echilibrată – vacanțe all-inclusive, pachete VIP de festival, mașini sport, motociclete legendare, chiar o auto-rulotă de ultimă generație.

Jocul responsabil, promovat și la aniversarea de 5 ani

Campania care marchează 5 ani de Vlad Cazino pune accent pe jocul responsabil, dar nu este o chestiune de moment. Și până acum, vampirul Vlăduț și echipa sa au fost preocupați de a propaga astfel de mesaje, de a seta publicului o abordare corectă în abordarea jocurilor de noroc: puțin și bun! Este un fel de a spune, căci de fapt pe platforma vladcazino.ro (și în aplicația de mobil), oferta este extrem de variată. Însă este bine să fie “gustată” puțin câte puțin. Delicatesele merită să fie savurate, nu-i așa? Setezi limite, iei pauze multe și vei vedea că gustul distracției va fi și mai savuros!

Pe YouTube și pe rețelele de socializare pot fi urmărite episoade video și foto ale campaniei Vlad Cazino care transmite recomandări legate de moderație, atenție, echilibru personal în materie de jocuri de noroc – una dintre formele de divertisment apreciate în România.

Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea pariază pe jocul responsabil

Vlăduț i-a trimis cerere de prietenie lui Florin Piersic Jr. și acesta a acceptat-o imediat. Așa a început o prietenie frumoasă, cu un scop nobil: promovarea jocului responsabil la cazino online. Cu talentul lui Florin Piersic Jr. și cu charisma lui Vlăduț, parteneriatul nu poate fi decât un mare succes!

Campania pentru promovarea jocului responsabil cuprinde mesaje utile pentru public. Pasionații de jocuri de noroc online pot folosi deja instrumentele care le permit să aibă control deplin al experienței pe vladcazino.ro. Se poate testa profilul de jucător, se pot seta alerte de verificare a realității, precum și limite de depunere și de eventuale pierderi. Ca utilizator, poți lua o pauză de la anumite jocuri și chiar te poți autoexclude pentru o perioadă de timp – știi că ai la îndemână tool-urile potrivite în universul Vlad Cazino. Totul foarte simplu!

Journey Toward Zero, inițiativa Kindred Group

Nimeni nu se naște învățat. Și vampirul Vlăduț, la rândul său, a avut parte de sfaturi și învățături de la creatorii săi, cu multă experiență în domeniul jocurilor de noroc online la nivel internațional. Operatorul Kindred Group, care deține inclusiv brandul Vlad Cazino, derulează în prezent un super proiect în sprijinul jocului responsabil, pe toate piețele unde este activ, deci și în România.

Inițiativa "Journey Toward Zero" presupune o sumă de acțiuni pentru a duce compania spre zero încasări din atitudini potențial dăunătoare jucătorilor.

Pentru a proteja utilizatorii, s-au implementat instrumente automate pe platformele de joc online, iar o echipă foarte bine pregătită este atentă pentru a identifica orice posibile comportamente de joc nerecomandate. Se acționează rapid și ferm, astfel încât jocul responsabil să fie o realitate în fiecare clipă.

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (01.09.2016 - 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Pasiunea pentru joc, controlată cu responsabilitate – mesajul noii campanii Vlad Cazino