Antena Meniu Search
x

(P) Scenarii care pot apărea după ce accesezi un credit pentru persoane juridice!

Previzibilitatea este o caracteristică foarte apreciată de oricine, însă mai ales de către antreprenori, întrucât aceasta le permite să-și desfășoare planurile exact cum și-au propus, într-un mediu deseori incert. Totuși, uneori, lucrurile iau o turnură deosebită, din motive care nu pot fi controlate.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 14:55

Tocmai de aceea, se spune că viața este 10% ceea ce ți se întâmplă și 90% cum reacționezi. Parcurgând articolul în continuare, vei descoperi câteva scenarii care pot apărea după ce accesezi un credit pentru persoane juridice, pentru finanțarea activității curente a business-ului tău sau alte investiții, precum și care este rezolvarea lor.

1. Indicele ROBOR fluctuează. Un furnizor de încredere, cu o experiență îndelungată pe această piață extrem de concurențială și cu adevărat profesionist, îți va oferi un credit persoane juridice a cărui dobândă va rămâne fixă pe toată perioada contractuală, fără a fi afectată de ROBOR (un indice cunoscut pentru fluctuațiile sale). Astfel, cu o dobândă neschimbată, indiferent de "mișcările" pieței, este mult mai ușor să calculezi valoarea totală de rambursat, în funcție de suma pe care o dorești împrumut și perioada pe care iei creditul, ceea ce înseamnă că poți creiona un plan pe termen lung, fără riscuri;

2. Ești nevoit să închizi creditul. Dintr-un motiv sau altul, poți fi nevoit să închizi creditul pentru persoane juridice mai devreme decât anticipai (în cazul Credit.ro, instituție financiară nebancară înființată în anul 2009 și înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României, perioada maximă este de 60 de luni, în funcție de tipul de credit). Cât timp efectuezi rambursarea anticipată, nu va fi nicio problemă să închizi creditul înainte de perioada contractuală, în timp ce, în cazul altor instituții, mult mai puțin transparente, pot exista diferite clauze, costuri ascunse și "asteriscuri" în contract, care fac mai dificilă această operațiune;

3. Dorești să vinzi bunul imobiliar cu care ai girat. În cazul în care optezi pentru un credit cu garanție imobiliară, trebuie să știi că poți gira cu un teren intravilan sau extravilan, un apartament, o casă, o vilă ori un spațiu comercial sau industrial. Totuși, dacă la un moment dat și în anumite circumstanțe, ești nevoit să vinzi respectivul bun imobiliar, acest lucru nu va afecta creditul pentru persoane juridice, cât timp este semnat un acord de înstrăinare. Practic, în relația cu IFN-ul menționat anterior, transparența este cuvântul de ordine (nu există clauze și costuri ascunse și ai acces nelimitat în cont, pentru a vedea tranzacțiile, suma pe care o mai ai de achitat și pentru a plăti online).

Alte modalități prin care acest furnizor vine în întâmpinarea clienților săi care vor să acceseze un credit pentru persoane juridice, pe lângă maximum de transparență și flexibilitate, sunt următoarele: pași foarte simpli pentru obținerea sumei de bani dorite (aplicare online - preaprobare - aprobare - evaluarea proprietății - semnarea contractului), calculator de credit disponibil online (în funcție de suma dorită și perioada aleasă), precum și răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări (spre exemplu, Ce este creditul cu rate lunare egale?, Care sunt criteriile de eligibilitate? sau Ce costuri extra sunt, în afara dobânzii?).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Scenarii care pot apărea după ce accesezi un credit pentru persoane juridice!