Antena Meniu Search
x

(P) Site-ul ACN Piese Utilaje își schimbă înfățișarea!

ACN Piese Utilaje, furnizor de piese de schimb pentru utilaje agricole sau de construcții, este pe cale să facă un pas decisiv spre a-și schimba înfățișarea! Și nu e vorba despre o operație estetică făcută de dragul de a o face, ci este vorba despre o operațiune menită să îi ajute pe ceilalți. Noul site, gata să fie lansat, www.acnpieseutilaje.ro, este pregătit să vină în întâmpinarea celor care îi vor trece pragul virtual. Și cea mai bună parte este că nimeni nu trebuie să se lovească de pragul de sus, fiindcă experiența pe care o vor avea survolând pe site va fi una extrem de intuitivă, facilă și plăcută.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 14:52

(P) Site-ul ACN Piese Utilaje își schimbă înfățișarea!
(P) Site-ul ACN Piese Utilaje își schimbă înfățișarea!

Compania ACN Piese Utilaje, care anul acesta serbează nouă ani de existență, nouă ani în care și-a dovedit respectul față de ceea ce întreprinde și față de clienți, este pregătită să treacă la un nivel superior. Așa cum bine îi șade unei firme care este puternic ancorată în realitățile pe care interacțiunea cu cei din jur le reflectă, s-a luat decizia de a schimba înfățișarea paginii de internet. Toate acestea pentru a crea o platformă pe care doritorii să navigheze simplu, să găsească piesele de schimb de care au nevoie extrem de rapid și, firește, să își dorească să revină.

Am schimbat nu doar înfățișarea site-ului! Descoperă și tu evoluția tuturor funcțiilor sale!

De-a lungul timpului, ACN Piese Utilaje a realizat cât de important este să înțelegi nevoile clienților. De aceea, toate noile funcționalități ale site-ului sunt îndreptate spre a facilita modul de achiziționare a produselor. Noile filtre apărute pe site pot sorta rezultatele în funcție de marcă, tip, model ori submodel. Iar odată ce aceste date sunt introduse procesul este aproape de final – printr-o apăsare de buton căutarea va afișa o listă cu produsele disponibile.

Însă există și alte posibilități de a ajunge la piesa de schimb dorită: se poate cere o ofertă, este posibilă răsfoirea unui catalog cu piese sau accesarea secțiunii produselor consumabile și universale. Delimitările acestea au menirea de a trasa niște linii care să direcționeze utilizatorul site-ului spre modalitatea care i se pare cea mai la îndemână. Și tot din sfera aceasta face parte și departamentul tehnic al firmei. Fiind niște oameni deschiși și înclinați spre a oferi îndrumarea necesară celor care au nevoie, răspund întrebărilor clienților indiferent de modalitatea prin care sunt contactați: telefonic, pe WhatsApp sau prin e-mail.

Posesori de utilaje din domeniul agriculturii și construcțiilor pregătiți-vă pentru a beneficia de soluțiile puse la dispoziție de ACN Piese Utilaje! Site-ul www.acnpieseutilaje.ro va oferi experiența de care fiecare are nevoie – una care oferă soluții și e menită să îndeplinească chiar și cele mai ridicate cerințe ale utilizatorului. Iar odată ce convingerea că atât firma, cât și noul site sunt menite să vină în întâmpinarea clienților oferind expertiză, răspunsuri și promptitudine, abonarea la Newsletter și vizitarea paginilor de Facebook și Instagram vor fi următorii pași firești. Cine nu vrea să rămână aproape de o firmă care acționează rapid spre rezolvarea tuturor doleanțelor clienților?!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Site-ul ACN Piese Utilaje își schimbă înfățișarea!