Antena Meniu Search
x

(P) Smilo - soluții complete pentru căi de acces, uși rapide în zone industriale

Smilo Holding este locul unde poți comanda uși de diferite tipuri, pentru orice tip de clădire. Ai posibilitatea de a opta pentru uși de garaj, uși industriale, uși antifoc, uși rapide, automatizări, rampe de egalizare sau rulouri exterioare. Alături de acestea, mai ai la dispoziție și alte produse. Pagina oficială îți prezintă o gamă completă de articole pentru afacerea ta, dar și pentru propria locuință, care pot asigura siguranța interiorului în permanență. În cadrul acestei companii poți solicita orice produs din gamele respective, cât și sisteme conexe lor.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 12:18

Site-ul îți prezintă două categorii de produse, respectiv pentru afacerea ta, cât și pentru casa ta. Astfel, dacă ai nevoie de o usa rapida pentru afacerea ta, cele din PVC sunt disponibile într-o gamă largă. Ușile de acest tip sunt ideale pentru locurile cu trafic intens, fiind una dintre cele mai căutate sisteme de închidere. Se utilizează pentru îmbunătățirea climatului interior și totodată pentru economisirea energiei, pentru prevenirea curenților de aer și pentru controlarea temperaturii interioare. Viteza de deschidere a unei uși rapide pentru interior/exterior crește cu până la 20 de or mai mult decât în cazul unei uși secționale industriale.

Ușile rapide - o nouă tehnologie, extrem de eficientă

Pe site sunt prezentate toate aspectele cu privire la aceste usi rapide, inclusiv deschiderea lor sau detaliile tehnice. Smilo Holding comercializează de peste 20 de ani uși rapide care astăzi se bucură de prestigiu național. Pe parcursul acestor două decenii și în conformitate cu politica companiei, gama de modele a fost extinsă pentru a aproviziona toate sectoarele, inclusiv industria chimică și industria alimentară, dar și pentru aplicații speciale în care au fost dezvoltate uși personalizate în funcție de nevoile fiecărui client.

Mediile industriale exigente necesită soluții de acces de înaltă performanță. Ușile realizate de cei de la Smilo rapide sunt concepute pentru a funcționa în condiții de cerințe operaționale extreme și pentru a îmbunătăți eficiența, siguranța de asemenea. Sunt perfecte pentru producție, depozite frigorifice și camere curate și dacă ușile necesită deschideri și închideri frecvente în orice unitate de producție cu trafic intens.

În această categorie se pot include atât ușile cu ridicare rapidă din PVC, cât și ușile rigide. Cele din urmă sunt secționale cu deschidere rapidă, uși rapide spirală, uși rapide din inox și uși rapide pentru camerele frigorifice. Acesta este un mod excelent de a controla temperatura din interior, astfel încât ceea ce se află acolo să rămână mereu în condiții optime.

Multiple produse pentru business și propriul confort

În categoria de produse pentru business sunt incluse articole de tip uși secționale industriale, sisteme de andocare, uși rezistente la foc, uși metalice, uși pentru hoteluri, uși rapide, grilaje metalice și rulouri, uși frigorifice, uși speciale, porți industriale, rampe de egalizare, obturatoare termice, sisteme de control acces, automatizări pentru ușile industriale, uși și perdele PVC.

Pentru propriul confort de acasă se poate opta către uși pentru garaj, rulouri exterioare, parasolare pentru terase sau porți de acces. Pentru a contacta compania ai la dispoziție mai multe e-mailuri și numere de telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Smilo - soluții complete pentru căi de acces, uși rapide în zone industriale