Antena Meniu Search
x

Video (P) Start schimbării. Intrăm în Hora Reciclării

Cu doar 3 zile înainte de lansarea oficială a Sistemului Garanție-Returnare în România, astăzi s-a deschis și Centrul regional din Bonțida, primul de acest fel din cele 17 ce urmează să fie deschise de către RetuRO. 

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 17:14

Vezi și

Acesta reprezintă debutul unui nou capitol în reciclare și responsabilitate ecologică. Astfel, primul centru regional de colectare va deveni operațional, marcând oficial pregătirea pentru startul programului la nivel national. Centrul reflectă potențialul locurilor de muncă verzi în economia românească, precum și capacitatea de inovare și dezvoltare a comunităților.

"Vom deschide 17 centre regionale ca cel pe care l-am deschis aici. Acestea vor fi deschise în lunile următoare și pe tot parcursul anului viitor", a declarat Gemma Webb, CEO & Președinte RetuRO.

Începând cu 30 noiembrie, când vom cumpăra băuturi - de la apă până la spirtoase - în ambalaje nereutilizabile de 100 ml până la 3 litri, vom plăti o garanție de 50 de bani. Aceste ambalaje, marcate cu "Ambalaj cu garanție", vor putea fi returnate în orice magazin pentru a recupera garanția, fără bon fiscal. RetuRO încurajează românii să se alăture Horei Reciclării în acest efort național pentru un mediu mai curat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Advertoriale » (P) Start schimbării. Intrăm în Hora Reciclării