Antena Meniu Search
x

(P) Știai că există oglinzi de baie cu led și dezaburire, ceas digital și termometru ambiental? Merită să o ai

Dacă și tu ai testat toate metodele prin care să eviți aburirea oglinzii din baie, și încă nu ai găsit o soluție, trebuie să afli veștile bune! Astăzi, poți cumpăra oglinda baie cu led și dezaburire, care rezolva pentru totdeauna această problema, indiferent cât de fierbinți sunt dușurile pe care le faci.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 16:39

Știai că există oglinzi de baie cu led și dezaburire, ceas digital și termometru ambiental? Merită să o ai

Ai garanția unei oglinzi mereu curate, fără nicio urmă generată de aburirea de pe suprafața acesteia, datorită sistemelor eficiente pe care le încorporează acest obiect sanitar. Mai mult, oglinda baie este prevăzută cu butoane touchcreen și vine la pachet cu termometru ambiental și ceas digital, contribuind la amenajarea ultramodernă a băii.

Baia, încăperea cu cel mai ridicat nivel al umidității: apariția condensului este naturală – Alege o oglinda baie potrivită

Indiferent de context, baia a fost, este și va rămâne încăperea cu cel mai ridicat nivel de umiditate din întreaga casă. Condensul apare în situațiile în care există diferențe mult prea mari de temperatura în aceeași încăpere, de exemplu în cabina de dus vs restul încăperii. Unul dintre efectele nedorite care apar este aburirea oglinzii.

Deși există multiple produse prin care să reduci aburirea oglinzii, niciunul nu poate acționa pentru a elimina definitiv problema. Așa a apărut o nouă tipologie de oglinda baie, care integrează un sistem încorporabil de dezaburire, fără a impacta în vreun fel design-ul băii tale. Oglinda cu funcție de dezaburire este potrivită pentru absolut orice stil de amenajare, și îți asigură nivelul optim de confort. 

Tehnologia ultramodernă te scapă, pentru totdeauna, de aburirea oglinzii din baie

Oglinzile cu funcții de dezaburire au în spate o tehnologie inovatoare, care blochează stocarea aburilor pe suprafața ei. Așa că, inclusiv în momentul în care există o diferență semnificativă de temperatură, soluția va funcționa impecabil. Sistemul de dezaburire încălzește oglinda la temperatura optimă, astfel încât să elimine apariția aburilor. Majoritatea modelelor de oglinzi ultra-moderne sunt prevăzute cu butoane de tip touchscreen, pentru a porni sau a opri dezaburirea, așadar sistemul este extrem de ușor de folosit de către orice utilizator. Merită să faci această investiție în baia ta, mai ales că aceste oglinzi sunt concepute din materiale solide și rezistente, care nu favorizează exfolierea sau apariția petelor negre în timp.

Termometrul ambiental și ceasul digital contribuie la amenajarea ultramodernă a băii

Nu numai că această tipologie de oglindă nu se aburește, dar are și alte funcționalități prin care contribuie la amenajarea ultramodernă a băii tale. De exemplu, ceasul digital și termometrul ambiental. Îți vor crește nivelul de confort și te vei putea bucura de un decor de ultimă generație, fără a consuma buget suplimentar. Oglinzile sunt prevăzute și cu LED-uri, care îți permit să observi până și cel mai mic detaliu, fiind extrem de economice. Un singur bec LED consumă cât 6 becuri normale într-un singur an, așa că facturile la energie electrică de la finalul lunii nu vor crește datorită acestui sistem de iluminat ultra-modern din baia ta. Poți alege oglinda în funcție de formă și design-ul ce se potrivesc mai bine în decor.

De aici poți cumpăra oglinzi, baterii pentru cada freestanding și alte obiecte sanitare la preț avantajos

Este vorba de Elves.ro, un magazin online de top, care vine în întâmpinarea ta cu cele mai noi soluții pentru a-ți amenaja baia, în stil ultra-modern. De exemplu, găsești în acest mediu de achiziție oglinzi, baterii cadă freestanding, cada de baie freestanding, piese de mobilier, cabine de dus, toalete și tot felul de accesorii ultra-moderne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Știai că există oglinzi de baie cu led și dezaburire, ceas digital și termometru ambiental? Merită să o ai