Antena Meniu Search
x

(P) "Sunt fericită! Mi-am pus implant dentar. Prețul nu mai contează" – mărturia unei paciente mulțumită de tratament

Zâmbetul este o armă puternică a oricărei persoane, o metodă prin care reușim să ne exprimăm fericirea. Însă ce se întâmplă atunci când dantura noastră nu ne mai permite să ne bucurăm de un zâmbet strălucitor? Ei bine, o dantură edentată aduce cu sine o mulțime de alte probleme, precum dificultăți de vorbire, de masticație, probleme ale sistemului digestiv, scăderea încrederii de sine etc. 

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 12:16

Din fericire, această problemă nu este ireversibilă, datorită implanturilor dentare, care transformă viețile pacienților și le oferă o nouă șansă pentru un zâmbet frumos. Așadar, dacă îți dorești să ai din nou o dantură impecabilă, poți apela la tratamentul cu implant dentar. Pret? Dental Premier îți pune la dispozitiție o ofertă avantajoasă. Serviciile sunt prestate la cel mai înalt nivel de profesionalism, oferindu-ți garanția că vei obține rezultate durabile.

Deși atunci când aleg clinica stomatologică, mulți pacienți se orientează după costuri, trebuie să știi că un preț mai ridicat reflectă întotdeauna calitatea tratamentului, experiența medicilor, aparatura de ultimă generație, mediul plăcut de care vei avea parte etc.

Ce spun pacienții despre tratamentul cu implant dentar – preț și calitate?

Acum câțiva ani, am început să am probleme cu dantura. Din cauza cariilor și a neglijării igienei dentare, dinții din față au căzut, iar de atunci calitatea vieții mele a scăzut considerabil. În urmă cu un an, am hotărât să iau măsuri și să apelez la tratamentul cu implant dentar. Prețul m-a pus puțin pe gânduri, însă după prima consultație, am înțeles că acesta este direct proporțional cu profesionalismul medicilor și calitatea procedurii. Rezultatele au fost peste măsura așteptărilor!” – spune doamna Gașpar.

„Aveam 27 de ani și deja dantura mea arăta rău. Spațiile edentate m-au făcut să îmi pierd încrederea de sine și viața socială, așa că am hotărât să pun piciorul în prag. Am ales clinica stomatologică Dental Premier, iar aceasta a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua pentru dantura mea. Am auzit că mulți pacienți se tem de costuri, atunci când vine vorba despre restaurarea dentară, dar în cazul meu lucrurile nu au stat așa. Sunt fericită! Mi-am pus implant dentar. Prețul nu mai contează.” – afirmă doamna Neacșu.

Dacă te confrunți și tu cu o dantură edentată, nu ezita nicio secundă și apelează la o clinică stomatologică de top. Deși poate costurile vor fi puțin mai mari decât la un cabinet oarecare, cu siguranță rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

La Dental Premier, pacienții beneficiază de un tratament profesional cu implant dentar, prețul fiind direct proporțional cu avantajele acestei proceduri. Lucrarea poate rezista chiar și o viață întreagă, iar tu nu vei simți durere nici în timpul procedurii, nici în perioada de recuperare, acestea fiind două beneficii importante pentru orice pacient. Timpul în care se efectuează intervenția este redus, grație tehnologiei de ultimă generație pe care o au la dispoziție medicii profesioniști.

Este important să ții cont de faptul că implanturile dentare reprezintă o investiție pe termen lung pentru sănătatea și calitatea vieții tale. Acestea îți pot oferi o funcționalitate îmbunătățită a danturii, o estetică plăcută și o durabilitate sporită în comparație cu alte opțiuni de tratament.

Investiția într-un zâmbet sănătos și frumos este una care nu poate fi cuantificată în bani. Încrederea în sine și fericirea pe care le vei câștiga sunt neprețuite!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Advertoriale » (P) "Sunt fericită! Mi-am pus implant dentar. Prețul nu mai contează" – mărturia unei paciente mulțumită de tratament