Antena Meniu Search
x

(P) Sute de școli înscrise deja în campania "Viitorul începe acum"

Sute de școli din România au luat deja atitudine pentru a construi un viitor mai bun pentru elevii din toată țara. Prin înscrierea în campania „Viitorul începe acum”, derulată de Kaufland România, școlile din întreaga țară au șansa de a câștiga premii în valoare totală de 7,5 milioane lei, pentru modernizarea spațiilor de învățare. Această inițiativă își propune să susțină educația și să contribuie la crearea unui mediu de învățare modern și stimulativ pentru elevii din România.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 11:01

Sute de școli înscrise deja în campania „Viitorul începe acum”
Sute de școli înscrise deja în campania „Viitorul începe acum”

Înscrierile rămân deschise pentru școli până pe 28 noiembrie 2023, prin accesarea platformei www.viitorulincepeacum.ro.

Între 04 octombrie și 28 noiembrie 2023, bonurile obținute în urma cumpărăturilor din magazinele Kaufland pot fi oferite școlilor care au nevoie de sprijin.

Pentru cei care vor să susțină modernizarea școlilor, mecanismul campaniei este unul simplu:

  • Fiecare bon de cumpărături de la Kaufland, în valoare de minimum 50 de lei, reprezintă un punct, pe care clienții îl oferi școlii pe care o susțin. Bonul va acumula puncte extra la achiziționarea fiecărui produs marcat la raft cu simbolul campaniei.

  • Clientul trimite bonul către școală, care îl va înregistra pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, pusă la dispoziție de Kaufland.

  • Astfel, școala acumulează puncte, care ulterior pot fi schimbate în echipamente și materiale didactice esențiale: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator, echipamente sportive și altele.

Cu implicarea clienților și a partenerilor, Kaufland își propune să facă un pas semnificativ către dezvoltarea unui mediu de învățare modern și bine dotat, menit să stimuleze formarea și succesul generațiilor viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Sute de școli înscrise deja în campania "Viitorul începe acum"