Antena Meniu Search
x

(P) Ţinutele de vară pentru bărbaţi: tips & tricks pentru un look impecabil

Vremea călduroasă nu trebuie să te împiedici să te îmbraci bine. Chiar dacă verile sunt din ce în ce mai călduroase, există o mulţime de piese vestimentare pe care le poţi purta în acest sezon pentru a avea un look desăvârşit. Atunci când alegi hainele pentru ţinutele de vară, ţine cont de material, dar şi de stilul tău personal. În acest fel, vei putea să alcătuieşti cele mai potrivite ţinute de zi sau de seară.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 18:09

Ţinutele de vară pentru bărbaţi: tips & tricks pentru un look impecabil
Ţinutele de vară pentru bărbaţi: tips & tricks pentru un look impecabil

Dacă îţi doreşti să ai mereu un outfit bine pus la punct, este o idee bună să pui accent pe simplitate. Există o mulţime de haine bărbăteşti clasice, perfecte pentru vară, care rămân la modă pentru ani şi ani.

Iată câteva tips & tricks pentru a alcătui ţinute de vară bărbăteşti fără cusur:

Blugii şi tricourile din bumbac

Blugii sunt un must în orice garderobă masculină. Denimul este un material uşor de purtat şi uşor de asortat, unde mai pui că găseşti zeci, chiar sute de modele în magazinele de haine. Atunci când alegi blugii este important să găseşti un croi care te avantajează. Evită blugii cu inserţii, rupturi sau aplicaţii. Aceştia se demodează uşor şi nu se asortează uşor cu diverse ale piese de îmbrăcăminte.

Dacă îţi doreşti un look de vară simplu, de zi, asortează o pereche de blugi din denim albastru cu un tricou din bumbac cu decolteu în V. Tricoul nu trebuie să fie foarte mulat, atât pentru confortul tău, cât şi pentru a obţine un look lejer. Optează pentru tricouri în nuanţe simple, precum alb, gri, vişiniu, albastru sau bej.

Pentru a completa ţinuta adăugă o pereche de adidaşi de zi, casual, tot în nuanţe uşor de asortat, precum negru, gri său alb.

Pantalonii scurţi şi cămăşile

Dacă îţi doreşti un look de zi ceva mai elegant sau un look pentru o petrecere pe malul apei ori pentru o seară la terasă, atunci poţi combina uşor pantaloni scurţi şi cămăşi. Optează pentru o pereche de pantaloni scurţi eleganţi, din material textil gros, în nuanţe de bej, alb, negru sau gri. Îi poţi asorta uşor cu o cămaşă cu imprimeu floral sau cu print-uri diverse, în funcţie de stilul tău personal. Pentru o astfel de ţinută încălţămintea potrivită nu este dificil de ales. Optează pentru mocasini sau adidaşi ceva mai eleganţi.

Seturile casual

Moda ultimilor ani a adus seturile din nou în trend şi există posibilitatea ca acestea să devină la fel de populare precum blugii sau tricourile din bumbac. Un set casual de vară este alcătuit de obicei dintr-o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou. Ambele au aceeaşi nuanţă sau vin în nuanţe complementare. Ce este atât de cool la un set? Nu mai trebuie să te gândeşti cu ce te îmbraci, cum asortezi pantalonii şi tricoul său ce culori să combini. Un set casual se poate purta ziua, atunci când mergi la shopping, la plimbare sau la prânz în oraş, dar şi seara, la o grădină de vară ori la film.

Seturile de acest tip merg foarte bine cu adidaşi casual, în nuanţe diverse.

Ţinutele sport

O ţinută sport impecabil se poate alcătui foarte uşor. Vara este o idee bună să optezi pentru tricouri. Alege modele fără mesaje, imprimeuri sau inserţii. Acestea vor fi mai uşor de asortat şi le vei putea purta indiferent de sezon. Tricourile de acest fel se asortează perfect cu pantaloni scurţi tot de la branduri sport. În picioare alege să porţi adidaşi sport, care să se potrivească cu tipul de mişcare pe care îl practici. Spre exemplu, adidaşii de fitness sunt diferiţi de cei pentru alergare.

Poarta ţinute sport doar atunci când faci mişcare, nu şi la alte ocazii. Nu este o idee bună să porţi îmbrăcăminte de sală sau de alergare atunci când ieşi în oraş. Pentru astfel de ocazii alege mai degrabă îmbrăcăminte smart casual sau elegantă.

Parfumurile pentru bărbaţi

O ţinută impecabilă nu se rezumă doar la haine. Înainte de a ieşi din casa asigură-te că ai părul aranjat, dar şi că ai folosit parfumul pentru bărbaţi potrivit. Cele mai potrivite parfumuri de bărbaţi pentru vara sunt cele cu note de bergamota, lemn de santal, portocala, mentă sau mosc. Dacă în cazul parfumurilor de damă există variante de seară şi de zi, cele pentru bărbaţi sunt deseori mai versatile, aşa că poţi folosi acelaşi produs indiferent de ocazie.

Alege un parfum pentru bărbaţi care ţi se potriveşte, dar şi accesoriile potrivite, de la ceas şi până la curea, pentru a te asigura că ţinuta ta este completă.

O ţinută masculină reuşita nu trebuie să fie extravaganţă, să coste foarte mult sau să îţi consume o mulţime de timp şi energie pentru a o alcătui. Poţi opta pentru piese simple, din materiale de calitate, uşor de asortat, pe care să le porţi de nenumărate ori. Foloseşte ideile de mai sus ca sursa de inspiraţie şi vei obţine un look de vară impecabil cât ai clipi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Ţinutele de vară pentru bărbaţi: tips & tricks pentru un look impecabil