Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Top 5 destinații ideale pentru a petrece Revelionul

Una dintre cele mai des întâlnite întrebări din luna decembrie este “Ce faci de Revelion?”. Chiar dacă ne aflăm în miezul toamnei și pare încă devreme să ne gândim la noaptea dintre ani, acum este momentul perfect pentru a organiza o escapadă memorabilă. Dacă vrei ca acest Revelion să fie diferit, o vacanță într-o destinație specială poate transforma noaptea dintre ani într-o experiență de neuitat.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 14:25

Fie că îți dorești să petreci în mijlocul naturii, pe o plajă exotică sau într-un oraș cosmopolit, există destinații care oferă atât relaxare, cât și distracție. Așadar, iată top cinci destinații ideale pentru a petrece Revelionul, unde vei găsi peisaje spectaculoase, tradiții unice și festivități impresionante:

Thailanda

Ce ai spune de o escapadă într-un loc unde nu vine niciodată frigul? Thailanda este o destinație perfectă, deoarece temperaturile în decembrie se încadrează între 22℃ și 32℃ iar vremea este în general uscată în orașe precum Bangkok, Phuket și Chiang Mai. Un Revelion in Thailanda poate fi o experiență cu adevărat specială, datorită combinației dintre peisajele exotice și atmosfera vibrantă. Thailanda este renumită pentru cât de ușor este să călătorești aici, cu infrastructură bine dezvoltată, meniuri în limba engleză și opțiuni de transport disponibile aproape la orice oră. De Revelion, te poți bucura de plaje spectaculoase, precum cele din Phuket sau Koh Samui, dar și de petreceri impresionante în Bangkok, unde cerul se luminează de artificii spectaculoase.

Articolul continuă după reclamă

Dubai

Dubai este faimos pentru spectacolele sale extravagante de artificii, iar Burj Khalifa găzduiește unul dintre cele mai impresionante show-uri de lumină din lume. În plus, există numeroase evenimente de lux în hoteluri renumite sau în restaurante de top, perfecte pentru a sărbători în stil. Dacă ești pasionat de cumpărături, Dubai găzduiește unele dintre cele mai mari malluri din lume, unde poți face shopping atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Un revelion in Dubai se poate transforma ușor într-o vacanță în care luxul este prezent oriunde te-ai uita.

Berlin

Preferi petrecerile în stradă, în detrimentul celor sofisticate din restaurante? Atunci, Berlin este locul perfect pentru a celebra Anul Nou într-un mod vibrant și plin de energie. La poalele emblematicului Poartă Brandenburg, o mulțime de oameni se adună pentru a asista la un spectaculos foc de artificii și la concerte live, creând o atmosferă de neuitat. Îți poți aduce propriile băuturi și gustări, ceea ce face ca petrecerea să fie accesibilă și relaxată. În plus, orașul are o viață de noapte renumită, așa că poți continua distracția în diverse cluburi, unde muzica techno te va ține pe ringul de dans până în zori.

New York

Unul dintre cele mai celebre locuri în care îți poți petrece Revelionul este piața Times Square din New York. Mingea de Anul Nou devine punctul focal iconic pentru nenumăratele sărbători din America și din întreaga lume. Celebra minge urcă pe vârful catargului de la One Times Square începând cu ora 18:00, așa că dacă vrei să îți asiguri un loc, planifică să ajungi în Times Square în jurul prânzului. Muzica live începe la ora 20:00, așa că pregătește-te să faci zgomot cu trompetele și să aplauzi cu entuziasm până când mingea cade, iar mulțimea explodează de bucurie. Totodată, o excursie în New York este un prilej extraordinar pentru a explora atracții celebre precum Central Park, Statuia Libertății sau celebrul Brooklyn Bridge.

Barcelona

Unul dintre cele mai iubite orașe de către amatorii de călătorii este Barcelona. Pe lângă atmosfera vibrantă a orașului, în care pare că este vacanță în fiecare zi a anului, Barcelona oferă o combinație perfectă între cultură, gastronomie și plaje spectaculoase. Fie că te plimbi pe celebrele bulevarde Las Ramblas sau Passeig de Gràcia, admirezi arhitectura unică a lui Antoni Gaudí la Sagrada Família și Parc Güell, sau te bucuri de o seară plină de tapas în cartierul Gotic, orașul are ceva special pentru fiecare vizitator. Cu ocazia Anului Nou, locuitorii au obiceiul de a mânca 12 struguri, câte unul la fiecare bătaie de ceas, în timp ce așteaptă miezul nopții. Tot în acest oraș au loc o mulțime de petreceri de stradă, dar și în cluburi populare.

Indiferent că ajungi sau nu în aceste orașe, magia și energia sărbătorilor pot fi simțite oriunde te-ai afla. Însă, dacă îți dorești să ai parte de o experiență inedită, acum este momentul perfect să te organizezi și să prinzi pachete de vacanță la prețuri speciale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Advertoriale » (P) Top 5 destinații ideale pentru a petrece Revelionul