Antena Meniu Search
x

(P) Top 7 materiale confortabile pentru pulovere

Pentru a spune clar, moda sezonului rece îți permite să te joci cel mai mult cu obiectele vestimentare din garderoba ta. Poți purta o gamă variată de încălțăminte. Jachetele sunt prezente. Bluzele sunt prezente. Pulovere! Poți fi încrezător că ele sunt unul dintre cele mai bune lucruri peste care dai iarna. Nu există nicio situație în care un astfel de obiect vestimentar să nu se poată potrivi fantastic, de la serviciu până la o ieșire, până la a rămâne acasă într-o sâmbătă în timpul unei ninsori.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 14:01

Puloverele joacă un rol important în cultură, precum și în modă. Despre tricotaje s-au scris cântece. Sunt calde, moi și ușor de recunoscut. Probabil că ai o colecție mare în șifonier și ai purtat nenumărate de-a lungul vieții. Cu toate acestea, câte dintre materialele de pe această listă le-ai și purtat?

Cel mai bun aspect este că există un stil pentru fiecare ocazie. Ai modele cu imprimeuri pentru schi, modele supradimensionate și cele cu decolteuri în V, care sunt potrivite pentru birou. Dacă ai o selecție largă în dulap, cu atât mai bine. Toată iarna, îți vor menține aspectul pus la punct și corpul confortabil. Materialele enumerate mai jos sunt esențiale pentru oricine.

Despre pulovere

Ele sunt un articol de îmbrăcăminte purtat în partea superioară a corpului, care este compus din materiale tricotate. Un model confortabil, casual, cu nervuri la guler, tiv și manșete, este designul tipic cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizați. Când vrei să te simți cald și confortabil, este o opțiune ideală pentru că poți cumpăra unul practic de oriunde sau îți poți face unul singur în mai puțin de două ore!

Ele sunt un articol de îmbrăcăminte purtat în partea superioară a corpului, care este compus din materiale tricotate. Un model confortabil, casual, cu nervuri la guler, tiv și manșete, este designul tipic cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizați. Când vrei să te simți cald și confortabil, este o opțiune ideală pentru că poți cumpăra unul practic de oriunde sau îți poți face unul singur în mai puțin de două ore!

Ce tip de țesătură este folosit pentru a le confecționa?

În timp ce diferitele stiluri folosesc o varietate de țesături, este întotdeauna de preferat să le alegi pe cele din fibre naturale față de cele din fibre sintetice, deoarece se simt mai bine, arată mai bine și au o durată de viață mai mare.

Iată o listă cu 7 dintre numeroasele materiale care sunt cel mai frecvent utilizate pentru a crea aceste obiecte vestimentare atât pentru bărbați, cât și pentru femei!

#1. Lână

Țesătura folosită cel mai frecvent la fabricarea lor este lâna, în special lâna de oaie. Moliciunea și căldura sunt direct influențate de diferitele grade ale lânii.

#2. Caşmir

Unul dintre cele mai elegante materiale nu este făcut din oaie. Cașmirul provine în schimb de la o capră. Pentru a-l obține, se folosește stratul catifelat al caprelor de cașmir. În domeniul tricotării puloverelor, este un material scump. Cașmirul este deosebit de moale, ușor și cald.

#3. Bumbac

Bumbacul este următorul tip de țesătură cel mai popular după lână pentru fabricarea acestor articole vestimentare. Bumbacul este rezistent și rece, în ciuda faptului că este moale și ușor. Modelele din bumbac sunt ideale pentru a fi purtate atunci când nopțile încep să devină răcoroase primăvara sau vara, datorită calităților lor ușoare.

#4. Mătase

Rare sunt modelele realizate în întregime din mătase. Adăugarea de mătase în firele bluzei crește în schimb izolarea. Mătasea este elastică, dar moale și păstrează căldura (de aici și izolația).

#5. Acril

Cu un preț mult mai ieftin decât lâna, acrilul este o fibră sintetică sau artificială care imită multe dintre caracteristicile dorite ale lânii. În plus, este moale și ușor, păstrând căldura corpului în lunile mai reci. Acrilul este o fibră comună pentru vestele din blană artificială, deoarece poate fi produs pentru a imita și blana.

#6. Fibre specializate

Utilizarea fibrelor specializate precum alpaca sau angora în unele modele este, de asemenea, posibilă. Aceste două fibre sunt ambele naturale, derivate de la animale și au multe caracteristici comune cu lâna.

#7. Fibre amestecate

Practica creării de obiecte vestimentare din două amestecuri diferite de țesături, precum lâna și bumbacul, care conferă purtătorului cele mai bune calități ale ambelor materiale, este răspândită în lumea modei.

2 modele populare pe care să le încerci

Aran

Provine din Insulele Aran din largul Irlandei și este denumit și puloverul pescarului. Este gros, texturat, a fost făcut pentru a fi purtat afară și vine în mai multe nuanțe, inclusiv maro, bronz, verde și alte tonuri pământii, pentru a completa climatul aspru pentru care au fost făcute. Mai groase decât alte tipuri, cele pentru pescari oferă o tonă de căldură, permițând în același timp o mișcare ușoară atunci când pescuiești sau efectuezi muncă grea afară.

Argyle

Un obiect vestimentar din tricot argyle poate fi identificat prin modelul de diamant care se intercalează pe suprafața sa. Pe terenul de golf, este un stil popular, la modă. Tartanul Clan Campbell din districtul scoțian de vest Agryll este inspirația pentru modelul de tricot argyle. În Scoția, toate tipurile de îmbrăcăminte au prezentat acest model diamant încă din anii 1600. În plus, Ducele de Windsor, o figură cunoscută în lumea modei din epocă, a îmbrăcat stilul.

Alege și tu un model pe gustul tău și bucură-te de confortul oferit de fiecare material în parte!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Advertoriale » (P) Top 7 materiale confortabile pentru pulovere