Antena Meniu Search
x

(P) Tu îți stabilești singur soundtrack-ul cu FreeBuds Pro 3

Calitatea vieții omului secolului 21 este influențată de un număr de factori, printre care și universul sonor în care se află. Nu e întâmplător faptul că încă din perioada pandemiei din ce în ce mai mulți oameni au migrat din zone urbane către zone rurale, în căutarea unui refugiu de la agitația și zgomotul orașului. 

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 14:32

Pentru că pentru mulți relocarea nu e o soluție, tehnologia vine în ajutor și aduce liniștea mult căutată din afara orașului în mijlocul său. Cu software-uri de anulare a zgomotului de fundal ca ANC 3.0, sistem creat cu ajutorul inteligenței artificiale și care se găsește în noile căști HUAWEI FreeBuds Pro 3, poluarea fonică din orașele agitate nu va mai fi un impediment în a-ți găsi liniștea și concentrarea oriunde te-ai afla. 

Tu îți stabilești singur soundtrack-ul cu FreeBuds Pro 3

Productivitate și liniște în mijlocul haosului

Poluarea fonică poate reduce semnificativ calitatea generală a vieții pentru persoanele expuse constant. Foarte ușor ea poate duce la iritabilitate, scăderea productivității și la o alterare a stării generale de bine. Anularea zgomotului, însă, trebuie să fie inteligentă. 

Dusă într-o extremă într-un mediu liniștit poate cauza presiune și disconfort la nivelul urechii, în timp ce o anulare insuficientă a zgomotului într-un mediu zgomotos nu reușește să ofere o experiență de ascultare liniștită. 

Datorită sistemului inteligent de anulare a zgomotului, combinat cu un egalizator triplu updatat, varianta 3.0 a ANC-lui celor mai noi căști de la HUAWEI este creată să adapteze eliminarea zgomotelor de fundal în timp real în funcție de volum, structura urechii și statusul purtării căștilor. 

Față de generațiile precedente, HUAWEI reușește o îmbunătățire a funcției Active Noise Cancellation de până la 50%. Performanța VPU (Voice Pick-up) crește și ea de 2.5 ori în comparație cu FreeBuds Pro 2, datorită poziționării diferite a receptorului VPU, mai aproape de interiorul urechii, astfel colectând vibrațiile vocii prin craniu, deci rezultând o acuratețe mai mare a sunetului. 

FreeBuds Pro 3 se bucură de un upgrade și din punct de vedere arhitectural, poziționarea diferită a receptorului VPU făcând sistemul tri-mic să fie izolat de zgomotele din exterior, deci captând vocea utilizatorului cu mai multă precizie. 

Tu îți stabilești singur soundtrack-ul cu FreeBuds Pro 3

Uită de zgomotele de fundal - viața ta, coloana ta sonoră

FreeBuds Pro 3 îți oferă ocazia de a te deconecta de la agitația din exterior și de a te conecta la liniștea din interior. Fie că alegi să faci asta prin a folosi căștile doar ca un scut pentru zgomotul din jur sau că asculți un podcast, vorbești cu cineva drag sau îți pui melodia ta preferată pe fundal, tu îți alegi coloana sonoră, iar HUAWEI îți oferă cea mai bună experiență auditivă prin cea mai nouă generație de căști FreeBuds Pro

Când vine vorba de calitatea sunetului, HUAWEI FreeBuds Pro 3 suportă L2HC 2.04 și codecul de înaltă rezoluție LDAC™5, cu o rată maximă de transmisie audio de 990kbds/96kHz/24bit. Acesta reduce în mod eficient întârzierea și deteriorarea transmisiei audio, permițând ca detaliile generale ale muzicii tale preferate să fie bine păstrate și prezentate într-un sunet de înaltă calitate. 

HUAWEI FreeBuds Pro 3 suportă transmisia audio de înaltă rezoluție, premiată cu certificarea HWA și Hi-Res Audio Wireless.

Cele mai noi căști de la HUAWEI excelează nu doar în domeniul sunetului, ci și în ceea ce privește autonomia bateriei, oferind o durată de până la 31 de ore de utilizare cu reîncărcare în carcasă și funcția ANC oprită și 22 de ore cu funcția ANC pornită și o utilizare de până la 6,5 ore pentru căști în sine. 

În plus, design-ul ergonomic (cu 4.5% mai mici și 5% mai ușoare decât variantele precedente) adaugă o notă de confort, completând experiența auditivă superioară cu niște culori inspirate din natură: Ceramic White, Silver Frost, Green. 

Fie că ești utilizator iOS ori Android, căștile FreeBuds Pro 3 vor fi compatibile și se vor conecta cu toate gadgeturile tale, oferindu-ți ocazia să transformi zgomotele în liniște și sunetele în adevărate experiențe auditive indiferent de locul în care te afli. 

Ia-ți viața în propriile mâini și creează-ți coloana sonoră ideală cu noile HUAWEI FreeBuds Pro 3, disponibile acum în HUAWEI Store!

La achiziția din HUAWEI Store, clienții beneficiază de:

⦁    Livrare gratuită și rapidă

⦁    Plata în 12 rate fără dobândă 

⦁    Plata cu cardul Sodexo Cadou

⦁    999 puncte HUAWEI 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Tu îți stabilești singur soundtrack-ul cu FreeBuds Pro 3