Antena Meniu Search
x

Galerie foto (P) Vreau din România: Gustul tradițional românesc, mai accesibil ca niciodată

Bucătăria tradițională românească, cu influențe din Orient și Occident, este recunoscută pentru diversitatea și savoarea preparatelor sale și este considerată o parte importantă din identitatea culturală a poporului român.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 23:23

Din spectacolul culinar românesc nu lipsesc sărmăluțele cu smântână și mămăligă, ciorbele aromate, mezelurile afumate, plăcintele răsucite sau cozonacii împletiți cu nucă și cacao. Aceste rețete, mai mult decât simplă mâncare, sunt simboluri ale mândriei naționale și amintiri vii ale copilăriei, care ne reconectează cu originile.

În perioada 29 noiembrie - 5 decembrie, Kaufland celebrează Ziua Națională a României printr-o ofertă specială: reduceri de 20% la tot sortimentul „Vreau din România”. Este o ocazie perfectă pentru a (re)descoperi și sărbători gusturile autentice românești.

Gama „Vreau din România”, 100% locală, cuprinde peste 270 de produse realizate de producători din țară noastră și poartă garanția calității mărcilor propria Kaufland.

Produsele tradiționale și de foarte bună calitate, salamul bănățean, cârnații oltenești, mușchiul și ceafa crud-uscate sunt doar câteva dintre bunătățile din carne cu specific românesc care merită așezate în centrul mesei. Iar pentru invitații vegetarieni sau care țin post de la masă, salata de vinete cu ceapă, fasolea bătută sau zacusca de vinete cu ardei copt se potrivesc perfect cu pâinea caldă. 

Marca proprie „Vreau din România” este un manifesto al tradiției și culturii noastre. Este România pe care o știm din viață, din poveștile bunicilor, din plaiurile cu dor, din curajul eroilor, din ochii tăi. Reconectează-te cu țara ta și bucură-te de tot ce îți oferă ea!

Descoperă produsele românești, disponibile exclusiv în magazinele Kaufland: kaufland.ro/Vreau-din-românia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Vreau din România: Gustul tradițional românesc, mai accesibil ca niciodată