Antena Meniu Search
x

(P) Unghii cu gel - Aceste tendințe te vor uimi în 2023

Designul subtil de unghii cu gel este adesea numit Baby French Nails din cauza aspectului drăguț. Anul acesta, tot mai multe doamne își înlocuiesc unghiile lungi stiletto cu manichiuri franțuzești scurte și minimaliste.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 10:51

Unghii cu gel – Aceste tendințe te vor uimi în 2023

Poți experimenta cu multe culori pentru a-ți face unghii cu gel, dacă vei alege un kit unghii cu gel.

3D Nail Design 2023: Unghii senzoriale

Unghiile cu gel 3D sunt în tendințe de ceva vreme, dar arta unghiilor texturate duce lucrurile la următorul nivel. Anul acesta se aplică mai multe texturi în straturi separate pentru a adăuga dimensiune și a transforma unghiile în ceva cu totul special. De asemenea, te poți juca cu finisajul unghiilor cu așa-numitele unghii senzoriale amestecând și combinând gelul mat cu cel lucios pentru a obține un efect rece, structurat.

Unghii cu gel: French Illusion Nails

Cunoscută și sub denumirea de manichiură franceză cu iluzie optică sau manichiură franceză cu ombre inversă, această nouă tendință pentru unghii este concepută pentru fashionistele care doresc să experimenteze. Deși prezintă designul clasic francez, baza și vârful unghiei sunt vopsite în culori inversate. Dar asta nu este tot. O tehnică de ombre asigură că tranzițiile între nuanțe par puțin trippy.

Unghii inel de dispoziție

Unghiile inelului de dispoziție te pun într-o dispoziție bună în 2023. Cunoscute și sub denumirea de manichiură aură, acest design de unghii cu gel este creat cu un pistol aerograf. Pentru un finisaj optim, cu siguranță ar trebui să te programezi cu tehnicianul de unghii. Dar există și unghii cu gel care schimbă culoarea care reacționează la temperatură, astfel încât să poți obține efectul de inel de dispoziție și acasă.

Nail Design 2023: Pop Art Velvet Nails

Această tendință combină două dintre cele mai populare modele de unghii de anul trecut – unghiile de catifea și manichiura pop art. Baza catifelată este completată de câteva teme de benzi desenate, iar rezultatul final este absolut uimitor.

Unghii cu gel franțuzești catifelate

Manichiura franțuzească va fi foarte în vogă anul acesta. Iată un alt design de unghii absolut uimitor de încercat în 2023. Aspectul special al unghiilor de catifea la modă este combinat cu designul clasic al unghiilor franțuzești și rezultatul este o manichiură strălucitoare, elegantă și atrăgătoare în același timp, cu unghii cu gel.

Tendinta unghiilor 2023: metalice

Vopselele metalice topite și vopselele argintii irizate dau unghiilor un sentiment din altă lume și realitate virtuală. Pulberile de crom și metalele topite continuă să fie în creștere, iar această tendință va câștiga avânt abia în 2023. Se aplică următoarele: tot ce are un aspect metalic este la modă anul acesta.

Unghii stiletto

Unghiile stiletto, cunoscute și ca unghii ascuțite sau gheare, sunt cu siguranță îndrăznețe. Sunt o senzație și sunt purtate de majoritatea vedetelor precum Rihanna și Adele. Dacă pentru tine să faci o manichiură cu unghii cu gel este o rutină, este posibil să te fi uitat la o mulțime de inspirații pentru unghii la prezentările de modă. Cele opt forme principale de unghii pentru care poți opta sunt: ​​unghii cu gel ovale, migdale, pătrate, squoval, balerine, stiletto, rotunde și vârf de munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Advertoriale » (P) Unghii cu gel - Aceste tendințe te vor uimi în 2023