Antena Meniu Search
x

Video Ajut eu! - Pentru cei care fac binele! Ajută-i pe cei care ajută!

„Ajut eu!” e despre oameni. Pentru ca doar oamenii pot schimba lumea. Oamenii buni. Ei există, discreți și tăcuți de cele mai multe ori, printre noi. Binele se face în taină. Și nu e motiv de laudă.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 15:05

Vezi și

Binele devine, la un moment dat, misiune și sensul vieții pentru oameni care au învățat ce e suferința, durerea sau sărăcia. Dar, în viață, nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Ei s-au ridicat și acum vor să îi ajute și pe alții. Ei sunt modelele de care avem nevoie atunci când ne e greu. Antena 1 adună câțiva dintre acești oameni buni în cea mai de impact campanie a lunii decembrie, „Ajut eu!”, demarată, simbolic, în ziua în care Antena 1 sărbătorește începutul său, 29 decembrie.

E despre începuturi și puterea de a face primul pas, cu fruntea sus și curaj. E despre oamenii care o iau de la capăt. Suntem împreuna în acest demers și vă lansăm, și anul acesta, provocarea să fiți buni, să fim buni. Să facem binele!

Platforma ajuteu.ro e locul unde dorințele se întâlnesc cu cei care pot ajuta ca ele să devină realitate. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţã sau să ajute la împlinirea uneia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Ajut Eu » Ajut eu! - Pentru cei care fac binele! Ajută-i pe cei care ajută!