Video

Polițistul voluntar din Vâlcea, care îndeplinește dorințele a sute de copii, ajutat să aducă magia sărbătorilor în casa unei familii cu 11 membri

De Redactia Observator.
Publicat: 14.12.2020, 19:57.
Actualizat: 14.12.2020, 20:17

Eusebiu Predonescu, un polițist din Vâlcea, ajută sute de copii. Bărbatul a format o reţea de voluntari în tot judeţul, din nimic altceva decât dorinţa de a face bine. E omul care spune Ajut Eu în fiecare zi şi care are o singură dorinţă: să atragă şi alţi voluntari în misiunea lui.

Eusebiu Predonescu: Povestea începe din dragoste față de copii. Am lucrat 8 ani în învățământ ca profesor psihopedagog și după aceea am intrat în sistemul Poliției Române. Dar tot timpul am fost lângă copii.

Eusebiu Predonescu a spus primul Ajut Eu. L-au urmat zeci de voluntari, care ajută pe termen lung peste 500 de copii. Suflete încercate, cărora viața le-a răpit unora un părinte, altora șansa la o educație. Dar niciodată inocența.

Eusebiu Predonescu: Nici nu vă dați seama cât de important este să ajungi lângă un copil și să fie mulțumit că l-ai luat în brațe. Nu vrea nimic mai mult, pentru că și-a dat seama că a primit un mesaj puternic. Nu mai eşti singur.

Firma Gift Solutions și mai multe persoane care au dorit să-și păstreze anonimatul au sărit în ajutorul lui Eusebiu și i-au oferit, pentru familia Croitoru, care numără 11 membri, dulciuri, jocuri, haine, produse de igienă pentru casă și trei calculatoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.