Antena Meniu Search
x

Video Polițistul voluntar din Vâlcea, care îndeplinește dorințele a sute de copii, ajutat să aducă magia sărbătorilor în casa unei familii cu 11 membri

Eusebiu Predonescu, un polițist din Vâlcea, ajută sute de copii. Bărbatul a format o reţea de voluntari în tot judeţul, din nimic altceva decât dorinţa de a face bine. E omul care spune Ajut Eu în fiecare zi şi care are o singură dorinţă: să atragă şi alţi voluntari în misiunea lui.

de Redactia Observator

la 14.12.2020, 20:17

Vezi și
  • Un poliţist voluntar îndeplineşte dorinţele a sute de copii.
  • Omul doreşte să atragă şi mai multe persoane interesate să facă un bine celor aflaţi în impas.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Eusebiu Predonescu: Povestea începe din dragoste față de copii. Am lucrat 8 ani în învățământ ca profesor psihopedagog și după aceea am intrat în sistemul Poliției Române. Dar tot timpul am fost lângă copii.

Eusebiu Predonescu a spus primul Ajut Eu. L-au urmat zeci de voluntari, care ajută pe termen lung peste 500 de copii. Suflete încercate, cărora viața le-a răpit unora un părinte, altora șansa la o educație. Dar niciodată inocența.

Eusebiu Predonescu: Nici nu vă dați seama cât de important este să ajungi lângă un copil și să fie mulțumit că l-ai luat în brațe. Nu vrea nimic mai mult, pentru că și-a dat seama că a primit un mesaj puternic. Nu mai eşti singur.

Firma Gift Solutions și mai multe persoane care au dorit să-și păstreze anonimatul au sărit în ajutorul lui Eusebiu și i-au oferit, pentru familia Croitoru, care numără 11 membri, dulciuri, jocuri, haine, produse de igienă pentru casă și trei calculatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Ajut Eu » Polițistul voluntar din Vâlcea, care îndeplinește dorințele a sute de copii, ajutat să aducă magia sărbătorilor în casa unei familii cu 11 membri