Antena Meniu Search
x

Video Readus la viață de dragostea fiicei sale, Cătălin a primit un triciclu cu care să o însoţească la şcoală

Cătălin a fost readus la viaţă de glasul fiicei sale, după patru luni de comă, în urma unui accident rutier. Recuperarea e anevoioasă, iar visul fetei lui este să o poată însoţi la şcoală. Cu ajutorul "Construcţii Erbaşu", acesta va deveni realitate.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 13:22

Vezi și

Cătălin a rămas complet paralizat, fără glas şi fără amintiri. Deşi medicii nu i-au dat nicio şansă să trăiască, el a reuşit nu doar să supravieţuiască, ci şi să se ridice în picioare.

De patru ani pentru ea luptă, ca să-şi recupereze viaţa frântă într-o zi de iarnă. Era pe locul din dreapta al unei maşini conduse de un şofer băut, când un tren a intrat în plin în autoturism. După patru luni de comă, a deschis pentru prima oară ochii. Pas cu pas, zi după zi, a început lungul drum spre recuperare. 

Până când el va trăi încă un miracol, are nevoie de un triciclu să se poată deplasa. "Cei de la Construcţii Erbaşu au spus că vor să fie prietenii voştri şi i-au oferit lui Cătălin un triciclu care să îl ajute să îşi însoţească fetiţa la şcoală", a declarat Alessandra Stoicescu.

Ionela a primit şi ea daruri în cadrul campaniei Ajut Eu, o tabletă, o păpuşă din Frozen şi dulciuri.

"Vă mulţumim tuturor celor care au înţeles că nu doare să fii bun. Cătălin ne ajută pe noi să fim puternici. Ştiţi de câte ori ne-a spus să ne ridicăm şi să nu mai spunem că ne doare, să nu mai spunem că nu putem, că nu există soluţii", a spus Nicoleta Bogoş, femeia care are grijă de Cătălin şi mulţi alţii.

Povestea lui Cătălin este AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Ajut Eu » Readus la viață de dragostea fiicei sale, Cătălin a primit un triciclu cu care să o însoţească la şcoală