Antena Meniu Search
x

Video Ștefan Bănică Jr: "Nu întotdeauna banii aduc ajutor, ci să fii acolo. O vorbă bună, un sfat, o mână întinsă"

Prezent în platoul Observator alături de Alessandra Stoicescu, în calitate de co-prezentator, Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre puterea unui simplu gest, pentru cei aflați în dificultate sau la început de drum - țelul campaniei "Ajut Eu!". "Anul asta cred că toți avem nevoie de ajutor într-un fel sau altul", a mărturisit artistul.

de Redactia Observator

la 29.11.2020, 20:14

Vezi și
  • Fie că ai o dorință sau că știi pe cineva care are nevoie de puțin ajutor, www.AjutEu.ro este platforma unde visele devin realitate

"E extrem de important să ai pe cineva. Nu întotdeauna banii aduc ajutor, ci să fii acolo. O vorbă bună, un sfat, o mână întinsă, toate lucrurile astea contează", a spus Bănică.

Pentru că a simțit pe propria lui piele ce înseamnă să fii ajutat, fie și cu un sfat, atunci când ajungi la răscruce de drumuri. "Sunt oameni care mi-au fost alături în momente grele, în momente de decizie, și sfatul lor, că mi-au dat încredere că pot să fac asta singur, mai ales în tinerețe, a fost extrem de important pentru mine. Au cunoscut oameni care au făcut istorie în meseriile lor și care au făcut gesturi umanitare care să apară, fără să facă o apariție publică, an de an. Pur și simplu au făcut. Pentru copii bolnavi, pentru case de bătrâni și lucrul asta l-am învățat și eu de la ei", a mărturisit artistul.

Iar la X Factor încearcă să facă același lucru: să ajute acolo unde vede potențial, chiar dacă unii îl vor judeca.

"Uneori lumea te judecă. De ce l-ai ales, ce vocea avea... feelingul îți spune altceva, experiența îți spune altceva, poate uneori greșesc. Fata asta, băiatul asta, poate să ducă mai mult în anumite etape", a povestit juratul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Anul asta cred că toți avem nevoie de ajutor într-un fel sau altul. Avem nevoie de a înțelege prin ceea ce trecem și că viețile noastre se schimbă, într-un fel sau altul, și trebuie să avem mare grijă și să facem exerciții de normalitate. Pentru că normalitatea, oameni buni, nu cred că e asta. Trebuie să revenim la normalitate. Dacă stăm anchilozati și dacă nu încercăm să facem lucru tare-mi e că vom avea de suferit", a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Ajut Eu » Ștefan Bănică Jr: "Nu întotdeauna banii aduc ajutor, ci să fii acolo. O vorbă bună, un sfat, o mână întinsă"