Video

Ștefan Bănică Jr: "Nu întotdeauna banii aduc ajutor, ci să fii acolo. O vorbă bună, un sfat, o mână întinsă"

De Redactia Observator.
Publicat: 29.11.2020, 20:10.
Actualizat: 29.11.2020, 20:14

Prezent în platoul Observator alături de Alessandra Stoicescu, în calitate de co-prezentator, Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre puterea unui simplu gest, pentru cei aflați în dificultate sau la început de drum - țelul campaniei "Ajut Eu!". "Anul asta cred că toți avem nevoie de ajutor într-un fel sau altul", a mărturisit artistul.

"E extrem de important să ai pe cineva. Nu întotdeauna banii aduc ajutor, ci să fii acolo. O vorbă bună, un sfat, o mână întinsă, toate lucrurile astea contează", a spus Bănică.

Pentru că a simțit pe propria lui piele ce înseamnă să fii ajutat, fie și cu un sfat, atunci când ajungi la răscruce de drumuri. "Sunt oameni care mi-au fost alături în momente grele, în momente de decizie, și sfatul lor, că mi-au dat încredere că pot să fac asta singur, mai ales în tinerețe, a fost extrem de important pentru mine. Au cunoscut oameni care au făcut istorie în meseriile lor și care au făcut gesturi umanitare care să apară, fără să facă o apariție publică, an de an. Pur și simplu au făcut. Pentru copii bolnavi, pentru case de bătrâni și lucrul asta l-am învățat și eu de la ei", a mărturisit artistul.

Iar la X Factor încearcă să facă același lucru: să ajute acolo unde vede potențial, chiar dacă unii îl vor judeca.

"Uneori lumea te judecă. De ce l-ai ales, ce vocea avea... feelingul îți spune altceva, experiența îți spune altceva, poate uneori greșesc. Fata asta, băiatul asta, poate să ducă mai mult în anumite etape", a povestit juratul.

Ștefan Bănică Jr.

Trebuie să revenim la normalitate

"Anul asta cred că toți avem nevoie de ajutor într-un fel sau altul. Avem nevoie de a înțelege prin ceea ce trecem și că viețile noastre se schimbă, într-un fel sau altul, și trebuie să avem mare grijă și să facem exerciții de normalitate. Pentru că normalitatea, oameni buni, nu cred că e asta. Trebuie să revenim la normalitate. Dacă stăm anchilozati și dacă nu încercăm să facem lucru tare-mi e că vom avea de suferit", a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Cu ce bărbați celebri din Italia s-a iubit Alexandra Dinu. A fost la un pas de a îmbrăca rochia de mireasă de trei ori
spynews.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2021. Racii au dificultăți financiare. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
gandul.ro
Gică Popescu îl desființează pe fostul său prieten pentru acuzațiile făcute: `Este o cretinătate, o imbecilitate! Ce vrei să obții? Vii cu miloaga?` | EXCLUSIV
prosport.ro
Soțul ei a dispărut în tinerețe, a lăsat-o cu datorii și doi băieți, dar peste 23 de ani a primit un telefon: ,E viu, dar a trăit… Ce se întâmplase cu el?
redactia.ro
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
tvhappy.ro
Doi părinți din Vâlcea au rămas fără ambii copii. Moartea fetei, învăluită în mister
libertatea.ro
Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Cum a ajuns o vedetă cu două facultăţi terminate fără bani şi să doarmă în cimitir! Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa
as.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro