Antena LIVE

Anchetatorii au făcut noi descoperiri în casa criminalului din Caracal

Noi descoperiri în casa groazei din Caracal. Anchetatorii au găsit oase, dar şi un al patrulea telefon mobil de pe care ar fi fost sunaţi părinţii Luizei. Reporterii Observator au reconstituit, în detaliu, un adevărat labirint al morţii creat de Gheorghe Dincă cu încăperi subterane.

De la 07.08.2019, 21:41

Noi descoperiri în casa groazei din Caracal. Anchetatorii au găsit oase, dar şi un al patrulea telefon mobil de pe care ar fi fost sunaţi părinţii Luizei. Reporterii Observator au reconstituit, în detaliu, un adevărat labirint al morţii creat de Gheorghe Dincă cu încăperi subterane, butoaie zidite şi belciuge fixate în podea. Avem şi imagini în exclusivitate cu suspectul care stă întins la umbră, în timp ce criminaliştii îi răscolesc proprietatea. Cazul este atât de amplu încât perchziţiile ar putea fi extinse pe două luni.

Gheorghe Dincă a fost ţinut undeva în cortul din mijloc de către anchetatori. A fost păzit non-stop, în timp ce criminaliştii îşi făceau treaba, periind întreaga curte din Caracal.

În timpul căutărilor, Gheorghe Dincă aşteaptă la umbră şi primeşte apă şi mâncare. Ba chiar se odihneşte întins pe jos după cum arată imaginile obţinute în exclusivitate de reporterii Observator. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ucigaşul este extrem de tăcut, iar din când în când are câte o ieşire nervoasă. 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: El întotdeuna stă pe scaun, dacă sunt poliţişti şi nu sunt locuri, toţi stau în picioare, el stă jos, cu apiţa lângă el. E ca un joc de şah. Pur şi simplu el joacă pe o tablă de şah şi mută pionii

În curte, criminaliştii au găsit şi astăzi fragmente osoase care ar putea fi umane. Şi au mai făcut o descoperire importantă: un al patrulea telefon care i-ar fi aparţinut lui Dincă şi de pe care ar fi fost sunată familia Luizei pentru a le transmite că fata lor e plecată în străinătate.

Între timp, oasele găsite în cenuşa aruncată într-o pădure au fost trimise la analize. Medicii legişti trebuie să stabilească cui aparţin.

Acesta este locul unde Gheorghe Dincă a indicat anchetatorilor faptul că a aruncat atât fragmentele osoase, dar şi cenuşa victimelor. Este vorba despre doi saci puşi unul în celălalt. Doar analizele ADN vor trebui să indice clar cui aparţin acestea. 

Reporterii Observator au obţinut documentele şi planul casei lui Dincă. La parter, există un hol lung şi cinci camere, în care sunt depozitate gunoaie, haine şi fier vechi. În spatele casei, mai este un corp de clădire folosit ca service auto. 

Acesta este fomat din două garaje şi trei mici încăperi. Într-unul dintre garaje, sub rampa pentru maşini, principalul suspect construise o cameră subterană. Potrivit unor surse din anchetă, aici au fost găsite două belciuge prinse în podea şi un butoi zidit. Un martor care a vizitat casa în urmă cu trei luni a descris labirintul morţii.

Martor: Gândiţi-vă că este o cameră unde este un şanţ unde ar intra practic o maşină pe o rampă, dar ca să poţi să ajungi în partea aia trebuia să escaladezi nişte munţi de pământ cu nişte pietroaie. Credeţi-mă, în momentul în care intri acolo, nu trebuie să ştii că s-a întâmplat ceva, simţi

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Eu cred că aici poate să fie un fel de cimitir şi la propriu şi la figurat al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor. Din pereţi, din tencuială, din pământ, din acele încăperi pe care le are el construite din grote, miroase numai a cadavru

Alexandra a fost ţinută sechestrată într-o cameră din spatele casei şi avea piciorul legat cu o curea de pat. Un singur bec luminează încăperea, iar fereastra este zidită. Fata s-a uitat însă printr-o fantă şi le-a dat explicaţii poliţiştilor ce vede în curte. Aici a şi fost lovită până la moarte de ucigaşul care, în tinereţe, a practicat box. 

Martor: Era undeva lângă garaj, acolo am văzut că avea foarte multe şi l-am întrebat: aici mai ai ceva? Nu mai am nimic, aici sunt numai fiare, hai să mergem. Hai, că nu mai e nimic de văzut. Şi zic ok, nu a vrut, nu a vrut

Familia Luizei încă aşteaptă răspunsuri. Mama şi bunicul vor să ceară daune de 300 de mii de euro. Astăzi, anchetatorii au ridicat noi probe ADN din casa tinerei care a dispărut în aprilie. Nu e prima dată când fac asta. 

Elena Iordache, bunica Luizei: Veniră patru inşi. Au luat de la chilot până la adidaşi. Peria cu păr, peria de dinţi, multe lucruri

Monica Melencu, mama Luizei: Vă daţi seama că sunt complici. E inutil. E inutil. În momentul ăsta nu cred că acest libidinos e singur. Acoperă pe cineva, ori îşi acoperă familia şi îşi asumă responsabilitatea asupra lui. E categoric că are complici foarte mari 

Un conflict uriaş a izbucnit între avocatul familiei Luizei şi anchetatori. Astăzi, Tonel Pop a fost scos din curtea în care se făceau percheziţii după ce ar fi încercat să îşi facă un selfie într-un combinezon de criminalist. Avocatul acuză procurorul de caz că vrea să muşamalizeze dosarul.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Încearcă, prin toate mijloacele, să ştim cât mai puţin, să nu mai putem aduce observaţii la ceea ce fac

Între timp, spritele s-au calmat, iar avocatul a revenit la perchezitii. 

Expertiza informatică nu este gata. Specialiştii trebuie să extragă date din toate cele patru telefoane ale suspectului. Cu apropiaţii, Gheorghe Dincă folosea cel mai des un singur număr. Vecinilor cu care mai lucra le cumpăra cartele Prepay. Oamenii îi spuneau Popicu'.

Un grafolog cu ani de experienţă în Ministerul de Interne a analizat scrisul şi semnătura lui Gheorghe Dincă de pe documentele oficiale obţinute de Observator.

Analiza arată că "în general se manifestă cu stăpânire de sine și poate da dovadă comportamental de ipocrizie, viclenie și talent actoricesc. Găsește ușor punctele slabe ale celorlalți și le exploatează în favoarea sa". 

Fostul adjunct al IPJ Olt, comisarul șef Nicolae Alexe, care a coordonat misiunea de căutare a Alexandrei, a fost astăzi audiat la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Anchetatorii vor să extindă percheziţiile din Caracal. Operaţiunile de căutare ar putea dura chiar şi două luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

gheorghe dinca caracal casa criminal pivnita fiare
Întrebarea zilei
Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Ce să adaugi în ciorba de cartofi cu afumătură ca să-ți iasă delicioasă....
Fanatik.ro
Publicat 16.05.2024
Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță în...
Fanatik.ro
Publicat 16.05.2024
Curând vom fi martorii unui eveniment unic în viață
spotmedia.ro
Publicat 14.05.2024
În spatele ușilor închise. China mărește AJUTORUL pentru industria de...
Gandul
Publicat 14.05.2024
Femeia prinsă făcând plajă pe șalupa Poliției Locale din Timișoara a...
Adevărul
Publicat 16.05.2024
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această...
A1
Publicat 10.05.2024
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare....
CaTine
Publicat 16.05.2024
Carmen Grebenișan, totul despre partaj! Influencerița a spus lucrurilor pe nume:...
spynews.ro
Publicat 14.05.2024
Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul...
GSP
Publicat 08.05.2024
Cu ce trebuie să stropești trandafirii în luna iunie. Secretul grădinarilor...
Click.ro
Publicat 15.05.2024
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții....
Useit
Publicat 16.05.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini...
Redacţia.ro
Publicat 16.05.2024
Cine este presupusul autor al tentativei de asasinat asupra premierului slovac....
libertatea.ro
Publicat 16.05.2024
Cardi B intenționa să arate „ca o femeie în vârstă” la Met Gala 2024....
ZU
Publicat 16.05.2024
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Hello taste
Publicat 16.05.2024
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău
Deparinti
Publicat 16.05.2024
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori...
ziare.com
Publicat 16.05.2024
William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă...
Happy
Publicat 16.05.2024
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ananas. Cum îți poate sprijini...
Medicool
Publicat 16.05.2024
VIDEO | Soţia lui Băluţă a surprins şi reporterul cu ce a spus în interviu,...
orangesport.ro
Publicat 12.05.2024