Coada la bucatele traditionale
De sfintii Petru si Pavel cei mai rasfatati au fost gurmanzii, cel putin in Capitala. S-au putut infrupta din berbecuti la protap si alte bucate traditionale pregatite de bucatari neaosi
De Redactia Observator la 30.06.2013, 09:23"Dam cu niste ingrediente sa fie patruns bine si avem foi de dafin, cimbru si ingrediente mai vechi pe care fiecare le tine pentru el". Cu secretele unui bucatar nu o scoti la capat. Mai ales cand e vorba de asa preparat precum berbecutul. Cei care au trecut pe langa standul unde se rumenea n-au avut de ales decat sa inghita in sec. Delicatesele traditionale nu s-au limitat, insa, doar la berbecut. Fum dens s-a ridicat de pe nenumarate gratare intinse prin tot parcul Plumbuita. Iar unii chiar s-au rasfatat de sfintii Petru si Pavel cu preparate speciale.
Festivalul de mancaruri traditionale continua si astazi, cand vizitatorii vor avea parte si de un spectacol folcloric