Românii deghizaţi în poliţişti fac ravagii la Roma! Autorităţile italiene sunt în alertă
Reţelele de poliţişti falşi fac ravagii în Italia. Trei români, deghizaţi în poliţişti italieni, au apelat la celebra metodă "Maradona" pentru a fura bani de la turiştii aflaţi în piaţa San Pietro din Roma.
De Redactia Observator la 02.04.2017, 17:54Reţelele de poliţişti falşi fac ravagii în Italia. Trei români, deghizaţi în poliţişti italieni, au apelat la celebra metodă "Maradona" pentru a fura bani de la turiştii aflaţi în piaţa San Pietro din Roma.
Sub pretextul controlului actelor, românii îi „uşurau” pe turişti de importante sume de bani.
Trei români, deghizaţi în poliţişti italieni, au apelat la celebra metodă "maradona" pentru a fura bani de la turiştii aflaţi în Piaţa San Pietro din Roma.
S-a întâmplat marţi după-amiză, în via Porta Cavalleggeri din Roma. Românii au oprit „la control” câteva turiste argentiniene, reuşind să sustragă de la acestea 300 de euro.
- Cum funcţionează, de fapt, BALENA ALBASTRĂ. Presa rusă a publicat, ÎN PREMIERĂ, toate cele 50 de provocări...
- MILIARDARII planetei se pregătesc pentru APOCALIPSĂ! Imagini incredibile din ADĂPOSTURI SECRETE, construite pentru...
- Poliţistă BĂTUTĂ CRUNT în mijlocul străzii! Au călcat-o pe cap şi i-au cărat pumni şi picioare până au...
- TEROARE! Şase câini pitbull au ieşit pe stradă şi au atacat trecătorii. Poliţia a împuşcat mortal doi câini...
Ghinionul lor a fost că un carabinier, îmbrăcat în civil, i-a observat și a acționat imediat, scrie ilpopulista.it.
Italianul și-a dat seama că ceva nu era în regulă, i-a urmărit și a chemat una din patrulele aflate în serviciu în zonă.
Cei trei, toți cetățeni români cu vârste de 39, 45 și 48 ani, au fost reţinuţi şi duşi la secţia de poliţie. Ei aşteaptă procesul, fiind acuzaţi de tâlhărie.
Ce înseamnă metoda „Maradona”
Modul de operare este in principiu urmatorul: sub pretextul unui control de rutina pentru depistarea banilor falsi, prezentand cu aplomb legitimatii si insigne false, infractorii solicita persoanelor vizate actele si valuta la control dupa care, operand cu rapiditate insesizabila subtilizeaza o parte din valuta sau alte bunuri de valoare din portofel, cum ar fi cardurile electronice.
Pentru distragerea atentiei victimei infractorii regizeaza cu ajutorul unor complici o diversiune ( de exemplu o cearta violenta in apropiere). Atunci cand persoana “controlata” realizeaza ce s-a intamplat, infractorii sunt deja departe.