Antena Meniu Search
x

Cum funcţionează, de fapt, BALENA ALBASTRĂ. Presa rusă a publicat, ÎN PREMIERĂ, toate cele 50 de provocări macabre ale jocului!

Jocul online BALENA ALBASTRĂ a fost lansat în Rusia pe reţeaua de socializare VKontakt şi din cauza lui se pare că peste 130 de adolescenţi s-ar fi sinucis. 

Jocul online BALENA ALBASTRĂ a fost lansat în Rusia pe reţeaua de socializare VKontakt şi din cauza lui se pare că peste 130 de adolescenţi s-ar fi sinucis. 

Grupurile morţii implică copii şi adolscenţi care, la sfârşitul jocului, trebuie să se sinucidă.

Cei care joacă BALENA ALBASTRĂ trebuie să ducă la îndeplinire 50 de sarcini şi să facă dovada îndeplinirii lor publicând fotografii pe reţelele de socializare.

Activitatea adolescentului care joacă BALENA ALBASTRĂ este monitorizată de un administrator.

Pe acelaşi subiect

Mulţi dintre adolescenţii care intră în acest joc, o fac din curiozitate sau ca să se distreze. Însă, când realizează despre ce este vorba şi vor să iasă din joc, sunt şantajaţi sau primesc ameninţări cu moartea.

Presa rusă a publicat, în premieră, care sunt cele 50 de sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit un adolescent care joacă BALENA ALBASTRĂ.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi: 

Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Adolescentă din Braşov, surprinsă jucând BALENA ALBASTRĂ! Fata de 15 ani, îndemnată de adminstratorul jocului să se AUTOMUTILEZE

ATENŢIE, părinţi! Un JOC PERICULOS, apărut în social media, îi provoacă pe adolescenţi să se SINUCIDĂ. Cum funcţionează "BALENA ALBASTRĂ" (VIDEO)

ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Mobilizare în Republica Moldova pentru identificarea celor care joacă "BALENA ALBASTRĂ": "Dacă vedeţi imagini de AUTOMUTILARE sau ...

BALENA ALBASTRĂ omoară adolescenţii! Zeci de tineri, identificaţi în COMUNITATEA SINUCIGAŞĂ. Anunţul făcut de ministerul de Interne de la Tiraspol

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cum funcţionează, de fapt, BALENA ALBASTRĂ. Presa rusă a publicat, ÎN PREMIERĂ, toate cele 50 de provocări macabre ale jocului!