Antena LIVE

Curs valutar

Horoscop 3 aprilie 2018. Jackpot uriaş, corupţie şi o iubire bizară. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 3 aprilie 2018. Jackpot uriaş pentru Vărsător, Gemenii văd corupţie şi vor răzbunare, iar racul e prins înşelând.

De la 02.04.2018, 17:18
WhatsApp
Horoscop 3 aprilie 2018. Jackpot uriaş, corupţie şi o iubire bizară. Informaţii la zi pentru toate zodiile Observator.tv

Horoscop 3 aprilie 2018. Jackpot uriaş pentru Vărsător, Gemenii văd corupţie şi vor răzbunare, iar racul e prins înşelând.

Scorpionul se iubeşte în secret cu prietena tovarăşului său, Leul capătă o sumă de bani nici el nu ştie de unde, iar Peştii cad victime bârfelor murdare.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va prefera să rămână tăcut în dialogul cu o persoană foarte supărată. Vă va arăta felul în care a fost nedreptățită de către sistemul medical. Veți răspunde plecându-vă capul, ca și cum l-ați sprijini în liniște pe tovarășul vostru. În cele din urmă, veți găsi momentul să vă puneți întrebarea principală. Ce-ar fi dacă aţi fost dumneavoastră îl locul lui? Încercaţi să îl ajutaţi cum puteţi, deşi nu mai puteţi face mare lucru. Măcar să-l ascultaţi şi tot îl ajutaţi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Taur

3 aprilie va juca un rol important în soarta Taurului. La locul de muncă va exista un incident care va pune la îndoială existența firmei la care lucrezi. În acest moment, oferiți conducerii singura opțiune care poate salva compania de această criză bruscă. Imediat, toată lumea va începe să-ți ia ideile în serios. Desigur, vei fi sincer apreciat (nu numai cu cuvinte, ci cu o sumă mare de bani).

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi nu vor avea vreun interes să lucreze cu spor. Dimineața veți fi informat că postul vacant pe care îl așteptați pe merit nu va merge la dvs., ci protejatul unei persoane importante. Confruntat cu acest exemplu clasic de corupție în afaceri, doriți să renunțați la această activitate. Veți fi oprit de una dintre rudele dvs. mai vechi (se spune că corupția este la fel de veche ca și lumea și, prin urmare, nu există nici o garanție că nu veți vedea corupție la un nou loc de muncă). Nu te hotărâ să iei problema personal şi să te răzbuni pe persoana respectivă. Vei avea probleme mari cu legea.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Rac

Racul va trebui să se apere astăzi de partenerul său de relaţie sau căsătorie. Soțul sau soţia are acces la telefonul vostru şi va găsi în el mesaje sau corespondența dvs. cu persoane de sex opus. Trebuie să explici cu vinovăţie care este relaţia ta cu această persoană, ceea ce înseamnă nervi întinşi la maxim. Deşi îţi asumi prostia, argumentele dvs. nu reuşesc să convingă şi există riscul ca, până la sfârșitul acestei dispute, să vă pierdeți temperamentul, ceea ce va face ca situația să devină chiar violentă. Stăpâniţi-vă nervii şi nu uitaţi că vina e numai la voi. Faceţi orice să vă ierte, sau în caz contrar veţi rămâne singur.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Leu

Leii în această zi sunt destinaţi să primească venituri neplanificate. Aceasta se referă la o sumă care va merge în contul dvs. bancar ca o rambursare a împrumutului sau dividende pe un vechi depozit. Oricum, veți avea o sumă decentă pe care nu trebuie să vă grăbiți să o cheltuiți. Fiţi prudent şi puneți aceşti bani în contul de rezervă, pentru achiziția pe care ați visat-o pentru o lungă perioadă de timp, dar nu aţi putut din cauza presiunii financiare constante. E o sumă considerabilă, nu vă bateţi joc de ea.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele în această zi trebuie să-şi ţină în frâu iritarea. Nu arătați că nu vă place o persoană nepoliticoasă, mai ales că viața dvs. personală depinde de această persoană. Găsiţi o scuză convenabilă şi vă extrageţi din discuţie, nu este momentul pentru o luptă. Oferiți un motiv întemeiat (necesitatea de a ajuta o rudă bolnavă sau de a avea grijă de un copil). Persoana respectivă este pregătite să vă înfrunte şi vă provoacă tot timpul. Rămâneţi calm, nu este momentul. Acţionaţi numai când aveţi un as în mânecă.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa în această zi nu va lua măsuri pentru a profita de o şansă enormă. Unul dintre prietenii tăi apropiați vă va oferi un proiect comun foarte promițător, dar îl veți trece cu vederea din cauza precauției voastre prea mari. O altă omisiune a acestei zile pentru dvs. va fi respingerea unei achiziții foarte utile. Văzând că acest element se află la vânzare la un preț scăzut, veți suspecta un fel de truc murdar și veți scăpa o ocazie unică. Încercaţi să fiţi mai atent şi nu rataţi ocazii uriaşe. Fiecare amănunt contează astăzi.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii vor juca rolul de Cupidon azi, dar cu o întorsătură total bizară. Un prieten vă roagă să interveniţi la o fată pentru el şi să-i spuneţi domnişoarei cât de grozav este el şi cât de mult îi place de ea. Problema este că fata respectivă o să fie foarte amuzată de situaţie şi o să te găsească pe tine atrăgător. O să-ţi propună să vă cunoaşteţi mai bine şi chiar o să-ţi arate că vorbeşte serios. Asta o să-ţi dea mari bătăi de cap, pentru că prietenul tău aşteaptă un răspuns şi are speranţe mari. Te gândeşti să faci o nefăcută şi să te întâlneşti în secret cu ea. Poţi să faci asta, dar discută întâi cu domnişoara, să nu vă dea de gol. Sau, dacă ţii prea mult la prietenul tău, refuz-o.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Săgetător

La 3 aprilie 2018, sagetătorii strălucesc cu talentele lor oratorii. Va trebui să vorbiți în faţa unei audienţe impresionante, formată din membri ai generațiilor diferite. Aceasta vă va complica sarcina, dar nu vă va face să vă îndoiți de voi. În plus, succesul dvs. ca lector va fi atât de mare încât mulți vă vor spune să faceți această ocupație principala dvs. profesie. Numai tu poți alege în ce domeniu de activitate să-ți aplici aceste talente. Totuşi, repetă înainte. Nu vrei să te bâlbâi în faţa celor care te consideră un exemplu de urmat.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru  Capricorn

Capricornii vor avea câteva îndoilei personale astăzi. În primul rând, nu veți fi mulțumiți de aspectul dvs. și sunteți serios îngrijorat de faptul că în acest costum urât nu veți putea impresiona o persoană importantă. Apoi, atunci când începe un dialog între dvs. și el, nu vă mai gândiţi la hainele pe care le purtaţi şi la impresia pe care aţi putea s-o faceţi, ci căutaţi argumente care vă pot sprijini cel mai bine poziția. Este bine, pentru că însoțitorul tău se va dovedi o persoană foarte înțeleaptă și tactă (te va încuraja în orice fel posibil, ca să scapi de anxietatea ta).

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi este destinat sa castige un jackpot mare. Dar suma pusă în joc va fi mult mai puțin interesată pentru tine decât persoana în a cărei prezență se va desfășura această competiție. Având o astfel de motivație puternică, veți face totul pentru a vă lăsa pe toți adversarii în urmă. Se pare că astăzi nu primiţi un premiu, ci două. Prima este suma mare, iar a doua este începutul unei relații cu o persoană deosebit de frumoasă care este impresionată de câţi bani puteţi să faceţi într-un timp foarte scurt.

Horoscop 3 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii vor petrece 3 aprilie 2018 cu cele mai obișnuite treburi ale gospodăriei. Veți scăpa rapid de datoria dvs. oficială și veți ajunge acasă mult mai devreme decât toți membrii gospodăriei. Acest lucru vă va încuraja să curățați, să gătiți cina și să umpleți frigiderul. Apropo, în timp ce mergeți la cumpărături, veți întâlni o persoană înclinată spre dramă și bârfe. Ei mint imediat pe toți cei care vă cunosc că v-a văzut în mall deoarece ați fost concediat. Încercaţi să clarificaţi motivul pentru care sunteţi acolo, în aşa fel încât să nu aveţi probleme după aceea. E posibil să vă sune de la muncă şi să vă întrebe dacă nu cumva aţi plecat în timpul programului.

(source)

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Animalul descoperit recent care i-a uimit până și pe cercetători. Are 15 metri...
Fanatik.ro
Publicat 04.10.2024
Mutarea saudiților care îl doare pe Putin
spotmedia.ro
Publicat 04.10.2024
Centrele de date au o problemă și trebuie să alegem: Mai puțină poluare sau...
spotmedia.ro
Publicat 03.10.2024
Patru zodii binecuvântate după 5 octombrie. Oportunități uriașe pentru...
Gandul
Publicat 03.10.2024
Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene. „Cineva...
Adevărul
Publicat 04.10.2024
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum...
A1
Publicat 04.10.2024
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2024. Gemenii trebuie să fie deschiși la ce e...
CaTine
Publicat 04.10.2024
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu....
spynews.ro
Publicat 03.10.2024
Ce salariu a avut Mircea Geoană ca șef la NATO: „N-am vorbit despre asta, dar...
GSP
Publicat 03.10.2024
Cele mai bune depozite bancare în octombrie 2024. Care este banca la care...
Click.ro
Publicat 04.10.2024
Granița dintre Italia și Elveția se schimbă. De ce au fost nevoite ambele...
Useit
Publicat 04.10.2024
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a...
Redacţia.ro
Publicat 04.10.2024
„Noua blondă a lui Putin” s-a înfuriat când a fost întrebată de ce nu are...
libertatea.ro
Publicat 04.10.2024
Fiica lui Eminem este însărcinată. Artistul a anunțat că o să fie bunic...
ZU
Publicat 04.10.2024
Gem de mere. Rețeta simplă a celui mai aromat gem
Hello taste
Publicat 03.10.2024
Consumul de brânză de capră în sarcină: beneficii și contraindicații
Deparinti
Publicat 04.10.2024
Alarma sună în capul oamenilor, după o descoperire: Băutura care...
ziare.com
Publicat 04.10.2024
Cum arată acum actorul Mauricio Islas, din celebra telenovelă Amor Real. Ce...
Happy
Publicat 04.10.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Metode de tratament pentru astm. Această afecțiune cronică se acutizează toamna
Medicool
Publicat 04.10.2024
Naşul lui ”Bocciu” face acuzaţii halucinante! Rapid, incriminată pentru...
orangesport.ro
Publicat 26.09.2024