Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 aprilie 2018. Iubire între colegi, alcoolism şi o decizie finală. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 1 aprilie 2018. Berbecul îşi salvează mama, Racul crede că şi-a găsit nevastă, iar Balanţa îşi doreşte în aşternut un coleg tânăr de la muncă.

Horoscop 1 aprilie 2018. Iubire între colegi, alcoolism şi o decizie finală. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 1 aprilie 2018. Berbecul îşi salvează mama, Racul crede că şi-a găsit nevastă, iar Balanţa îşi doreşte în aşternut un coleg tânăr de la muncă.

Săgetătorul vrea să intre în politică, Scorpionul e părăsit de iubită, iar vărsătorul bea de stinge.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va încerca să salveze o anumită persoană de probleme mari. Este vorba despre o femeie mai în vârstă, posibil chiar mama dumneavoastră. Ea se gândește la ea însăși şi nu ia în seamă anumite riscuri, dar tu ai claritatea necesară să-şi dai seama că se poate întâmpla ceva foarte rău dacă face ce şi-a propus. Îi vei da niște sfaturi foarte valoroase, dar ea nu stă prea mult să vă asculte şi consideră că decizia ei este cea mai bună. Insitaţi pe subiect, pentru că este unul deosebit de important şi care vă va afecta pe amândoi. Începând de azi, dacă nu vă ascultă sfatul, o serie de schimbări foarte mari vor începe, iar după aceea viața voastră se va schimba. Spre bine sau spre rău, asta rămâne de văzut şi depinde foarte mult de ziua de azi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul va petrece 1 aprilie 2018 rezolvând o serie de probleme materiale complexe. Pe agenda va exista o dilemă dificilă - fie un împrumut nou, fie să încerci să acumulezi întreaga sumă eliminând nişte cheltuieli. Veți sprijini a doua opțiune, deși va fi destul de complicată. În cele din urmă, după o lungă discuţie cu familia, vei decide că nu trebuie să ai nicio datorie nouă. Începând de astăzi, veți refuza toate achizițiile inutile. Din păcate, asta nu vă rezolvă şi dorinţa, care vă macină o lungă perioadă de timp.

  • Recomandare: Horoscop 2 aprilie 2018. Bani, risc de puşcărie şi o noapte de foc. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor petrece această zi în natură. Primele raze ale soarelui de primăvară vă inspiră să părăsiți imediat casa. Odată ajuns în locurile pitorești, veți respira aer curat, bucurându-vă de fiecare minut petrecut departe de un orașul plin cu praf. Aveți chiar și un gând să vă mutaţi complet undeva la periferie, unde să construiţi o căsuţă de vacanţă, pentru a respira aer curat atunci când mai vreţi să fugiţi de sarcinile cotidiene.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Rac

Racul va fi surprinzător de romantic pe 1 aprilie. O persoană pe care ați iubit-o în trecut va apărea din nou în viața voastră, iar pasiunea pentru această persoană va izbucni în inima voastră. Va exista o frumoasa perioada romantica, in care tu si partenerul tau veti lua o serie de decizii foarte importante. În primul rând, decideți că nu mai puteți să vă despărțiți și, în al doilea rând, nu doriți să vă părăsiți nici măcar pentru un minut. De aceea veţi începe să trăiţi împreună o perioadă. Dar ai grijă, aşa cum a plecat prima dată, s-ar putea să plece şi a doua oară. Nu te arunca orbeşte în această relaţie, s-ar putea să suferi enorm. Asigură-te întâi de loialitatea persoanei pe care o doreşti lângă tine.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Leu

Leii în această zi vor trebui să-și îndeplinească singuri sarcinile. Se pare că trebuie să faci curăţenie, iar această datorie este atât de obositoare pentru tine încât, atunci când iei o pauză te vei prăbuși pe canapea, visând a fi undeva pe o insulă exotică. Din nefericire, s-ar putea să te ia somnul şi să te prindă ziua de mâine cu o casă mizerabilă. Nu e ce-ţi doreşti, mai ales că şi-au anunţat prezenţa nişte rude foarte importante, posibil chiar socrii.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele în această zi nu ar trebui să caute acul în carul cu fân în ceea ce spune cineva apropiat lor. Trebuie să înțelegeți și să acceptați că această persoană nu simte antipatie față de voi, chiar dacă aşa pare. Tot ceea ce te gândești despre ea este doar fructul imaginației tale. Încercați să comunicați cu ei puțin diferit. Zâmbiți la presupusul dvs. adversar, întrebați cum merge viața lui. După aceea, el va zâmbi, iar între voi nu va fi nici un motiv de luptă. Abţine-te de la un comportament sau de la comentarii care îţi pot face rău.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţei i se recomandă să petreacă 1 aprilie 2018 fără să deranjeze cu sentimente bizare colegii de muncă. Un tânăr de care vă place la muncă vă ţine trează noaptea, iar asta nu vă dă pace. Tânărul dvs. coleg va trebui să facă față asaltului telefonic, iar acest lucru nu e uşor pentru el. Nu vă daţi seama încă, dar el vă respectă pentru prestaţia profesională pe care o aveţi şi cam atât. Orice înseamnă mai mult nu veţi putea obţine de la el, doar dacă veniţi cu o propunere concretă, fără obligaţii reciproce. 

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi refuză să schimbe ceva în aspectul lor. Partenerul tău dorește brusc să îți diversifice puțin ţinuta şi va insista asupra unor astfel de schimbări. Refuzând să încercați acest sau acel experiment cu aspectul vostru deja atrăgător, încercați din nou să subliniați că aspectul nu este principalul lucru. Din păcate, partenerul dvs. nu va asculta aceste cuvinte și va începe să se uite la persoane de sex opus. Poate că este timpul să vă uitaţi şi voi în altă parte.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii în această zi se vor simți împreună cu prietenii lor. Vă revoltaţi, aşa, în grup, faţă de situaţia politicii româneşti şi parcă vă doriţi să intraţi în politică şi să participaţi cu adevărat la o schimbare. Fiecare dintre voi va fi perfect conștient de modul în care se poate încheia această "revoltă" și de eventualele consecințe. Din fericire, nici tu, nici alți "revoluționari" nu vă puneţi planurile în aplicare. Cu toate acestea, o să rămâneţi cu această dorinţă, de a intra în politică.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această duminică vor fi preocupați de destinul lor personal. Ambii admiratori pe care îi aveţi, vă vor spune că ei au obosit tot aşteptând o decizie de la dumneavoastră şi că o să-şi cam vadă de treabă. Veți ajunge la o concluzie care va surprinde pe toată lumea, hotărând să renunțaţi la ambii pretendeţi, spunând că nu aveţi nevoie de ei, sau de nimeni, că tot veni vorba. Şi aveţi dreptate. Iubirea nu se află în inima niciunuia dintre cei doi. Vor altceva, iar tu ştii foarte bine ce vor.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii vor petrece această zi fără vreun chef de ceva anume. Tot ceea ce realizați sunt mici fapte de vitejie casnică, pe care nimeni oricum nu le vede. Mai spre seară o să primiţi o vizită care vă mai scoate din letargie, dar nici aşa nu scăpaţi de această lene cronică, care vă îndeamnă numai la băutură. Şi se pare că o să vă lăsaţi cotropit de aceste dorinţe.

Horoscop 1 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii află o multime de informatii utile de la oamenii pe care ii cunosc. Discursul tău convingător îi face să vină singuri şi să spună ce au făcut, sau ce au de gând să facă. Totuşi, realitatea va confirma faptul că acești oameni au fost complet corecți atunci când au făcut lucrurile de care îi acuzaţi, ceea ce vă pune pe gânduri. Este posibil să faci rău acţionând cu intenţii bune? O întrebare la care încercaţi să găsiţi răspuns cât mai repede, pentru că se impune o decizie.

(source)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Inedit » Horoscop 1 aprilie 2018. Iubire între colegi, alcoolism şi o decizie finală. Informaţii la zi pentru toate zodiile