Antena Meniu Search
x

Horoscop 31 martie 2018. Noapte de foc, bani la discreţie şi un divorţ. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 31 martie 2018. O noapte de foc îl aşteaptă pe nativul din Balanţă, Scorpionul divorţează după ce află un secret teribil.

Horoscop 31 martie 2018. Noapte de foc, bani la discreţie şi un divorţ. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 31 martie 2018. O noapte de foc îl aşteaptă pe nativul din Balanţă, Scorpionul divorţează după ce află un secret teribil, iar Gemenii primesc o ofertă pasională de la o persoană mult prea tânără.

Berbecul emite judecăţi greşite, Peştii sunt disperaţi să taie din cheltuieli, iar Taurul habar nu are de ce a primit un cadou total nefolositor.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va fi prea grăbit în judecata lor în privinţa unei persoane apropiate. La prima vedere, lucrurile sunt clare și decideți că nu trebuie să continuați interacțiunea cu această persoană. Dar, prietenul sau ruda dvs. este serios interesat de această persoană. Ei deja se întâlnesc în secret şi seara vor anunţa public că sunt un cuplu. Privind cât de caldă și emoționantă este interacţiunea dintre ei, vă dați seama cât de mult ați greşit. Nu vă hazardaţi în judecăţi astăzi, intuiţia nu vă ajută deloc. Ba mai mult, s-ar putea să vă pierdeţi un prieten drag din acestă cauză.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 31 martie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va primi un cadou ciudat de la partenerul său de viaţă. Ei vă vor prezenta ceva care ţine mai mult de interesul lor personal, ceea ce vă face să vă întrebați dacă este acest lucru folositor pentru tine. Partenerul dvs. nu va putea să vă dea un răspuns direct, ceea ce vă va jigni chiar mai mult. Aveți doar un singur lucru de făcut, ca să-i daţi o lecţie. Mergeți la magazin, cumpărați lucrul care vă este de folos cel mai mult, apoi faceţi-l cadou soțului / soției dvs. Poate aşa o să înteleagă.

  • Recomandare: Horoscop 1 aprilie 2018. Iubire între colegi, alcoolism şi o decizie finală. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 31 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi vor fi supuși afecțiunilor unei persoane mult mai tinere. Credeţi că sunteţi o figură părintească, dar această persoană vă va interpreta atenția în felul său. Această persoană decide brusc că vrea să înceapă o poveste de dragoste cu tine și încerci să-i explici că aşa ceva nu este în planurile tale. Deci, va începe un schimb lung și plictisitor de argumente. Din cauza vârstei sale prea fragede, această persoană total neexperimentată şi copilăroasă va continua să se ocupe de fantezia sa, spunând că sunteți pur și simplu făcuți unul pentru altul. Poţi să accepţi, dar riscul este enorm, având în vedere că nu poţi ajunge la un consens argumentativ cu această persoană. Va fi doar ceva fizic, care are toate şansele să se termine prost.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Rac

Racul va petrece 31 martie 2018 înconjurat de membrii familiei. În primul rând, îi veți ajuta la treburile de uz casnic, apoi mergeți împreună la magazin pentru a alege un cadou pentru cineva. Această alegere va fi grea pentru tine. Din cauza diferenței mari de vârstă, tu și părinții tăi veți vedea achiziția diferit. În cele din urmă, veți găsi un compromis. Veți obține un cadou foarte conservator, dar îl veți împacheta destul de creativ. Oricum, data viitoare nu vă mai duceţi să cumpăraţi cadouri cu părinţii. Cine mai face asta?

Horoscop 31 martie 2018 pentru Leu

Leii decid azi să umble la garderobă, cu gândul la multele grade în plus. Problema e că nu vă gândiţi doar la propria voastră garderobă, ci şi a partenerului. Astfel, în timp ce faceți cumpărături, vor fi multe împunsături între voi. Discuții nu tocmai amuzante atunci când vă căutaţi de îmbrăcat, comentarii acide privind felul cum vă vin hainele şi aşa mai departe. Ca urmare, veţi cheltui o sumă importantă de bani pe nişte haine urâte, doar ca să-i faceţi în ciudă. Mâine vă decideți să mergeți din nou la centrul comercial, pentru că nu vă place aproape nimic din ce aţi cumpărat. De data asta mergeţi singură, dacă vreţi să purtaţi ce cumpăraţi.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi va fi ca un elev sârguincios. Veți merge la o vizită la rudă mai în vârstă și, pentru ai arăta respect, sunteți de acord să explorați hobby-ul său preferat. Timp de multe ore, acest bărbat în vârstă vă va spune povesti despre hobby-ul său. Puțin câte puțin, veți începe să vă placă foarte mult acea activitate. Veți înceta să vă prefaceți interesul, deoarece într-adevăr veți dori să învățați toate elementele de bază ale acestei activități curioase.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa va putea petrece această sâmbătă exact așa cum a planificat. Nu renuntati la planul vostru, chiar daca oaspetii neinvitati apar la usa dumneavoastra. Veți vorbi cu ei câteva minute, după care îi informați că astăzi ați programat o curățenie generală. Oaspeții vor pleca, iar tu vei continua să-ţi duci planul la bun sfârşit. Arunci câteva petale de tradafir pe pat, aprinzi o lumânare parfumată şi te împrospătezi pentru vizita de seară a unei persoane foarte drăgăstoase. Urmează o noapte de foc pentru tine, ţine-te de plan. Altfel, vei pierde lucruri interesante.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi vor suferi consecințele grabei şi nerăbdării. Nu veți permite partenerului dvs. să exprime pe deplin tot ceea ce voiau să spună, astfel încât nu aflați adevărul despre recenta sa prostie. Trânteşti ușa după ce îl acuzi ca te bate la cap şi te duci să-ţi vizitezi prietenii. Partenerul nu se lasă şi vă sună. În cele din urmă, sunteți de acord să ascultați povestea și veți înțelege că nu mai aveţi ce să căutaţi lângă un astfel de om. Nu o să-l iertaţi niciodată şi cu siguranţă veţi divorţa. Poate aşa e cel mai bine, decât să trăiţi într-o minciună toată viaţa.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul în această zi se va strădui să câștige afecțiunea unei anumite persoane. Ești destul de hotărât să-i cucerești (chiar împrumutând un costum uimitor de frumos de la cineva). În această seară, voi și iubitul vostru veți petrece timpul singuri într-o atmosferă romantică. După unele dezvăluiri intime, va trebui să recunoașteți că ați greşit profund, iar această persoană nu este la fel de ideală pe cât te-a făcut să crezi imaginația ta bogată. Scapă repede din această situaţie, vei regreta însutit mai târziu. Nu vă potriviţi sub nicio formă, iar diferenţa de nivel intelectual dintre voi este uriaşă. Nu merge mai departe. 

Horoscop 31 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii pe 31 martie vor trebui să caute instruire pentru un fel de dispozitiv electronic din în casă, iar de aici încep toate problemele. Habar n-aveţi cum funcţionează şi în timp ce încercaţi să-l reparaţi, s-ar putea să aveţi un accident destul de urât, dacă nu sunteţi atent. Aveţi grijă să nu vă electrocutaţi. O altă complicație pentru dvs. va problema unui coleg de la locul de muncă. Veți încerca să explicați în termeni simpli ceea ce ar trebui schimbat în proiectul dvs. general, dar, din anumite motive, colegul nu va putea să înțeleagă aceste explicații. O să credeţi la un moment dat că are soarta ceva cu voi, de vi se întâmplă numai nenorociri.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi este suprasolicitat şi cade într-o lenevie irezistibila. Veți încerca să curățați sau să participați la alte activităţi de uz casnic, dar în scurt timp veți da seama că nu doriți să vă petreceți sâmbăta în halul ăsta. O să cădeţi într-o lene adâncă, stimulată de un program de televiziune (sau un hobby favorit sau chat pe rețelele sociale). La sfarsitul acestei zile, veti fi vizitat de un bun prieten, care va impartasi planurile de vacantă impreuna cu dumneavoastra, in viitorul apropiat. Aveţi grijă şi de casă, totuşi, nu vine nimeni să vă facă curat.

Horoscop 31 martie 2018 pentru Peşti

Pestii pe 31 martie 2018 ar trebui să refuze să facă orice fel de achiziții. Decideți că, din cauza cheltuielilor, nu puteți acumula o sumă suficientă pentru a face o achiziție mult-așteptată. Începând să salvați nişte bani, riscați să deveniți scârţar. Deci, este fundamental greșit să interziceți soțului dvs. să cumpere tot ceea ce este necesar pentru viața de zi cu zi sau să meargă cu maşina, să nu consume combustibil. În general, trebuie să vă modificați proiectul, inclusiv tot ceea ce este esențial pentru dvs. și familia dvs. Lăsaţi-o încolo de achiziţie, o s-o faceţi când aveţi bani.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Inedit » Horoscop 31 martie 2018. Noapte de foc, bani la discreţie şi un divorţ. Informaţii la zi pentru toate zodiile