Antena Meniu Search
x

Horoscop 30 martie 2018. Câştig de bani online, iar o inimă nevinovată este frântă cu cruzime. Informaţii pentru toate zodiile

Horoscop 30 martie 2018. Traume emoţionale grave pentru Leu, Vărsătorul câştigă bani online, iar Balanţa este terifiată de vizita unei rude.

Horoscop 30 martie 2018. Câştig de bani online, iar o inimă nevinovată este frântă cu cruzime. Informaţii pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 30 martie 2018. Traume emoţionale grave pentru Leu, Vărsătorul câştigă bani online, iar Balanţa este terifiată de vizita unei rude.

Fecioara dă un chef, Săgetătorul află lucruri ciudate despre prietenul său, iar Berbecul începe o afacere care îi va aduce mulţi bani.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul in aceasta zi va fi intrigat de o afacere începută de un prieten sau coleg. Această persoană vă va spune că are o afacere personală mică şi obţine un venit bun. Ai putea face şi tu acelaşi lucru, dar nu te aventura să începi așa ceva de la zero. Vă trebuie un plan mult mai simplu. Cereţi colegului să deveniţi partenerul său în această mică afacere. El cere timp pentru a analiza această întrebare înainte să vă dea răspunsul final, dar este cea mai bună alegere. E necesar să căpătaţi o minimă experienţă, înainte să începeţi ceva de unul singur.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 30 martie 2018 pentru Taur

Taurul își va aminti această vineri ca o zi foarte pozitivă și interesantă. Vă eliberați repede de îndatoririle dvs. profesionale, odată ce ajungeți la sfârșitul misiunii primite de la seful dvs. Acest lucru vă va permite să vă duceți acasă devreme. Mai întâi te relaxezi cu o baie caldă și după îi chemi la tine pe cei mai buni prieteni pentru a afla planurile lor pentru seară. Puțin mai târziu, unul dintre ei vă va invita la petrecerea lor. Mergeţi, pentru că acolo veţi cunoaşte o persoană deosebită, care vă aduce multă bucurie.

  • Citeşte şi Horoscop 31 martie 2018. Noapte de foc, bani la discreţie şi un divorţ. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 30 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi va fi fixat pe impresia pe care o are înfățișarea lor asupra oamenilor din jur. După ce ați găsit un defect mic în aspectul dvs., o să concluzionaţi că toată lumea din jurul vostru bârfeşte despre acest defect. Nu te vei calma nici după ce vei primi un compliment minunat de la o persoană foarte respectabilă. Veți fi liniștiți numai de sfatul prietenului cel mai bun, care vă va spune că totul e doar în capul tău şi nu e cazul să-ţi formezi un complex pe o chestie atât de mică.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Rac

Racii pe 30 martie 2018 vor percepe faptul că în jurul lor sunt doar dușmani care poartă planuri insidioase. În timp ce sunteți atât de negativ față de ceilalți, este puțin probabil să reușiți în proiectele dvs. de echipă. Există riscul ca, din cauza suspiciunii dvs. nejustificate, să nu reușiți la aceste sarcini, ceea ce va genera nemulțumiri generale la locul de muncă. Abia atunci vei avea foarte mulți dușmani (ei vor fi chiar oamenii pe care i-ai suspectat nedrept). Relaxează-te şi ai grijă să-ţi faci cât mai bine treaba.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Leu

Leul astăzi este sfătuit să arate cea mai mare vigilență în relațiile cu oamenii de sex opus. Nu credeți tot ceea ce vi se spune (fiti foarte atenți la complimentele pe care le auziți). Există riscul ca cineva care le folosește să încerce să vă inducă în eroare, astfel încât mai târziu ei să vă poată controla dintr-un anumit puncte de vedere. Cel mai rău dintre toate este că, dacă vă încredințaţi inima acestei persoane alunecoase veţi trăi traume emoționale grave.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara este foarte obosită astăzi. Veți începe un proiect pe termen lung pentru casă (este posibil ca aceasta să fie o problemă de cosntrucţie). Acest eveniment va atrage toate rudele apropiate (chiar și cele care nu locuiesc cu dvs.). Reparațiile, desigur, nu vor fi terminate astăzi, însă rezultatul acestor lucrări colective vă va lăsa foarte mulțumiți. La sfârșitul acestei zile, veți aranja o masă mică, o răsplată binemeritată pentru ziua de lucru, în care au fost implicate atât de multe persoane. Nu uitaţi să vă arătaţi recunoştinţa în orice fel puteţi.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa va petrece ziua de vineri într-o dispoziție proastă. Veți fi trezit de un apel telefonic şi o rudă nesuferită vă va informa despre sosirea iminentă. Veți merge la lucru şi vă temeți puţin de această vizită nedorită. Nu vă veți putea concentra ca de obicei asupra responsabilităților dvs. de la muncă. Din fericire, în curând veți fi sunat şi informat că această vizită nu va avea loc. Emoţiile tale se vor risipi, iar ziua va intra pe făgaşul normal. Pregăteşte-te însă pentru viitor, nu ai scăpat de stres.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionul 30 martie va fi înconjurat de oameni foarte drăguți, dar total necunoscuţi. Acest lucru nu vă va împiedica să găsiți foarte rapid legături comune și multe subiecte interesante de discuție. Veți sta până târziu cu noii prieteni, ceea ce vă va irita partenerul de relaţie, care crede altceva. Mai iritant este faptul că trebuie să-i spuneţi că mâine intenționați să vă întâlniți din nou cu ei. Singura cale de ieșire este să-ți inviți partenerul la această ieşire, deşi nici asta nu este indicat. Mare atenţie la ce spuneţi noilor prieteni, pentru că s-ar putea interpreta greşit.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii în această zi se pierd în labirintul sufletului unei anumite persoane. Amintiți-vă cât de dragi sunt pentru voi, veți încerca să faceți tot ce puteți pentru a scuti această persoană de depresie. Această persoană va fi de acord să-şi deschidă sufletul, dar problemele ei vor fi mult mai complicate decât ați presupus inițial. Va trebui să vă folosiți toate cunoștințele în domeniul psihologiei pentru a găsi expresii semnificative, cu care puteţi susține această persoană care se luptă cu o frică ciudată.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi nu primesc un răspuns exact la întrebarea adresată unei anumite persoane. Seara, totul se află într-o stare de incertitudine, așa că vei merge la el pentru a discuta totul în privat. Acesta va începe un dialog foarte intens, ale cărui rezultate nu vor fi plăcute. Vă va da un răspuns foarte confuz, care va suna atât afirmativ, cât și negativ în același timp. Aveți doar o cale de ieșire - să solicitați ajutor de la altcineva.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul pe 30 martie 2018 visează lucruri de neatins. Vă chinuiţi să le realizaţi, dar fără rezultate. Aşa că, în loc să visezi la o achiziție scumpă, gândește-te cum să câștigi mai mulţi bani pentru asta. Examinați piața forței de muncă, mergeți în căutarea unui al doilea loc de muncă sau creșteți nivelul venitului dvs. Poate că cea mai bună cale pentru tine în această chestiune este internetul, cu oportunități nelimitate de a câștiga bani online. Încearcă, timp ai.

Horoscop 30 martie 2018 pentru Peşti

Peştii vor petrece aceasta vineri acasă, înconjurat de cei dragi. Timpul liber îl petreceţi la țară, poate la un picnic în aer liber. Veți avea o un contact foarte benefic cu natura pentru, a scăpa de oboseala acumulată în ultimele cinci zile. Este posibil să decideți să vă petreceți întregul weekend departe de civilizație. Singurul lucru care vă deranjează este lipsa de internet sau un semnal de telefon mobil foarte slab. Sunteţi can dependent de internet, aşa că asiguraţi-vă că aveţi acces, altfel o să fiţi puţin frustrat şi nu vă veţi relaxa în voie.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Inedit » Horoscop 30 martie 2018. Câştig de bani online, iar o inimă nevinovată este frântă cu cruzime. Informaţii pentru toate zodiile