Italianca devenită celebră pentru transformarea sa uluitoare. Aydin e recunoscută drept "Barbie modificată": Nu am vrut să şochez cu aspectul meu
Timișoara se transformă în capitala tatuajelor din România. Zeci de artiști tatuatori din nouă țări îşi demonstrează măiestria în fața curioșilor în cadrul unui eveniment unic. Invitată specială este Aydin Mod, o tânără de 22 din Italia, devenită celebră în întreaga lume, pentru felul în care și-a modificat trupul.
De Mihaela Călin la 21.04.2023, 18:31Aydin Mod are 22 de ani. De 10 ani a început să-și modifice corpul, iar transformările la care s-a supus au stârnit multe controverse în întreaga lume. Acum, este recunoscută ca "Barbie modificată".
Aydin Mod: Niciodată nu am vrut să şochez cu aspectul meu, am făcut asta ca să ma simt bine cu mine însămi. Toleranța mea la durere e foarte ridicată.
Multe dintre proceduri şi le-a făcut singură, iar ajutor de specialitate a cerut doar la cele mai dificile.
Aydin Mod: Limba, cea mai dureroasă procedură. Am vreo 30 de piercing-uri, dar am avut o perioadă când erau 75, din care 50 doar pe față. Când eram mai mică m-au inspirat Omul Pisică și Femeia Vampir. În rest, nu am un obiectiv, nu imi pun limite, sunt într-o continuă evoluție.
- Festivalul de tatuaje din Ecuador a ajuns la a 7-a ediţie. Printre miile de participanţi s-au numărat figuri...
- Tânără de 21 de ani, orbită de un tatuator după ce a încercat să-şi vopsească globii oculari: "Am o...
- "Yeezy come, Yeezy go". Un salon din Londra îndepărtează gratuit clienţilor tatuajuele cu Kanye West
Aydin are în plan să-și refacă tatuajul ocular, să-şi înlocuiască dinţii cu unii metalici, să-şi finalizeze tatuajul de pe spate şi să continue procedurile de scarificare.
Timișoara Tattoo Convention durează trei zile
Pit Fin vine din Malaezia. Este în branşă de 20 de ani, iar soţia sa îi este muză.
Pit Fin: Acesta a durat 170 de ore, îl are pe Lucifer ca tematică, aici am lucrat 18 ore și are o temă egipteană. E important să îmi fie recunoascută arta, pentru că așa reușesc să învăţ mai mult.
"E o artă, nu poate să o facă toata lumea", spune o tânără.
Nici tematica războiului nu este ocolită de tatuatori. Un astfel de tatuaj se realizeză în 16 ore şi costă 3.000 de lei.
Bogdan Popa, tatuator: Este vorba de un om cu o mască de gaze, care ţine în mână o explozie atomică.
Casi Stanca, organizator: Încercăm să aducem doar artişti de calitate, care fac tatuaje bune, care se vindecă frumos în timp. Se tatuează baieţii răi, se tatuează şi mămicile.
Timișoara Tattoo Convention durează trei zile. La final, cei mai buni tatuatori vor fi premiaţi pentru lucrările făcute în cadrul evenimentului.