Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de tatuaje din Ecuador a ajuns la a 7-a ediţie. Printre miile de participanţi s-au numărat figuri celebre în lumea acestei arte

Desene cu fulgere, cranii, animale de companie, flori colorate sau peisaje. Sunt doar câteva dintre ideile de tatuaje pe care doritorii şi le-au putut face la cea de-a şaptea ediţie a Festivalului din Ecuador. Printre miile de participanţi s-au numărat figuri celebre în lumea acestei arte, care au demonstrat că orice poate deveni suport pentru artă - chiar şi corpul uman.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 14:16

Vezi și

Invitatul special al acestei ediții a fost francezul Antonhy Loffredo, mai cunoscut de public sub numele de Black Alien, care și-a modificat corpul pentru a arăta exact ca un extraterestu.

Anthony Loffredo, invitat special: De când eram mic am avut acest vis de a-mi schimba corpul, pentru că sunt foarte interesat de extratereștri și de viața din afara planetei Pământ. În fiecare zi mă întreb dacă există ceva în afara acestei planete.

Ediţia din acest an a adunat cei mai buni artişti locali şi internaţionali. Pe lângă tatuaje şi produse de îngrijire a desenelor permanente, organizatorii au pregătit şi multă distracţie: concerte live şi un târg de mâncare stradală.

Karla Cuatin, organizator: Facem acest eveniment în onoarea tuturor artiștilor ecuadorieni și internaționali, care cunosc brandul.

Robert Perrero, artist tatuator: A fi tatuator înseamnă totul, a devenit deja stilul meu de viață.

Peru, Mexic, Brazilia, Statele Unite, Franța și Spania sunt doar câteva dintre ţările care participă la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Festivalul de tatuaje din Ecuador a ajuns la a 7-a ediţie. Printre miile de participanţi s-au numărat figuri celebre în lumea acestei arte