Antena Meniu Search
x

"Yeezy come, Yeezy go". Un salon din Londra îndepărtează gratuit clienţilor tatuajuele cu Kanye West

Un salon care se ocupă cu îndepărtarea tatuajelor oferă servicii gratuite oricui are tatuaje cu sau legate de Kanye West, după ce rapperul a fost implicat în mai multe scandaluri.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 16:09

Salonul a luat această inițiativă după ce cântărețul a făcut declarații extrem de jignitoare
Un salon care se ocupă cu îndepărtarea tatuajelor își oferă serviciile gratuit pentru cei care au tatuaje cu Kanye West, în Londra - Instagram / @naamastudios

Naama Studios, care are sediul în Marylebone, este o clinică care se ocupă cu îndepărtarea tatuajelor cu laser și derulează deja o campanie numită „A doua șansă pentru persoanele care doresc să scape de ele, relatează Mirror.

Salonul a luat această inițiativă după ce cântărețul a făcut declarații extrem de jignitoare despre poporul evreu, comentarii pentru care i-a fost închis contul de Twitter și a pierdut mai multe contracte de muncă. După ce cântărețul în vârstă de 45 de ani a început să răspândească mesaje instigatoare la ură, un fost fostul fan de al său, Alex Jones, căuta să-și elimine un tatuaj cu coperta albumului lui Kanye „My Beautiful Dark Twisted Fantasy”.

De ce a decis salonul să-și ofere serviciile gratuite

El și-a postat pe Twitter disprețul față de cântăreț și comentariile sale recente. Naama Studios a preluat tweet-urile sale și s-a oferit să-l scape gratuit de tatuajul cu care, acum, îi este rușine rușine. „Este într-adevăr deprimant să vezi pe cineva care îți place, care a fost idolul tău, începe să spună lucruri îngrozitoare despre oameni. Așa că da, a fost destul de trist”, a spus tânărul de 25 de ani.

O angajată a salonului Naama Studios, Briony Garbett, a explicat motivul din spatele deciziei studioului de a începe așa-numita schemă „Yeezy come, Yeezy go” „Oamenii cu tatuaje inspirate de Kanye veneau la noi și puteai auzi cât de devastator a fost pentru ei, cât de jenant și rușinos s-au simțit, având în vedere că în ultimul timp a ocupat primele titluri numai cu lucruri greșite. Am vrut să atenuăm acest sentiment și să oferim un loc în care oamenii să vină”, a spus angajata. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Yeezy come, Yeezy go". Un salon din Londra îndepărtează gratuit clienţilor tatuajuele cu Kanye West