Berbecuț la proțap și degustare de vinuri, de 1 mai, la munte
De Ziua Muncii, la munte, micii nu au mai sfârâit pe grătar. Altele au fost preferinţele turiştilor. Iar gazdele s-au conformat şi le-au făcut pe plac. I-au întâmpinat cu berbecuţi la proţap şi vin din belşug. Şi le-au pregătit şi alte surprize. Oaspeţii au fost învăţaţi de copii să joace hora.
De Redactia Observator la 02.05.2019, 10:54De Ziua Muncii, la munte, micii nu au mai sfârâit pe grătar. Altele au fost preferinţele turiştilor. Iar gazdele s-au conformat şi le-au făcut pe plac. I-au întâmpinat cu berbecuţi la proţap şi vin din belşug. Şi le-au pregătit şi alte surprize. Oaspeţii au fost învăţaţi de copii să joace hora.
Turiştii nu au stat însă toată ziua prinşi în hore. Şi-au ajutat gazdele să pregătească berbecuţul la proţap.
Ţinută înainte într-un baiţ special, din iaurt, condimente, usturoi şi miere, carnea a fost delicioasă. Pofticioşii au avut însă ceva de aşteptat. Ca să fie fragedă, trebuie să se stea la jar ore întregi.