Afară-i vopsit gardul...
Muzica, decorul plăcut sau ospătarii amabili. Sunt motivele pentru care turiştii de la mare aleg terasa sau restaurantul în care să se oprească atunci când se întorc de la plajă. Puţini se întreabă ce se află în spatele uşilor de la bucătărie. Din fericire pentru ei, o fac inspectorii ANPC.
De Redactia Observator la 25.07.2014, 07:59Muzica, decorul plăcut sau ospătarii amabili. Sunt motivele pentru care turiştii de la mare aleg terasa sau restaurantul în care să se oprească atunci când se întorc de la plajă. Puţini se întreabă ce se află în spatele uşilor de la bucătărie. Din fericire pentru ei, o fac inspectorii ANPC.
Tochitura ţărănească nu se ştie când a fost gătită, însă era ţinută într-o găleată de plastic. Asta după ce a fost congelată şi apoi decongelată.La fel şi fasolea bătută.
În tăvile de inox erau aruncate mai multe bucăţi de peşte. De la ce specii provin nu se ştie, dar au o culoare vânătă şi emană un miros insuportabil. Culmea, clienţii n-au nicio plângere. În acest local nu va mai putea mânca nimeni o perioadă. Inspectorii ANPC i-au suspendat activitatea, până la îndreptarea problemelor. În plus proprietarii trebuie să plătească o amendă de 60.000 de lei