Angajații din domeniul hotelier și turistic au sărbătorit aseară Revelionul
Muncesc de Crăciun, muncesc şi de Revelion, dar - la un moment dat - au şi ei dreptul la o petrecere aşa cum se cuvine! Şi chiar dacă mai sunt câteva zile şi se termină ianuarie, hotelierii de pe Valea Prahovei nu au spus nu unui Revelion cu întârziere. Mai ales că, măcar de această dată, nu au mai fost responsabili cu organizarea evenimentului şi cu servirea.
De Redactia Observator la 24.01.2017, 16:58Muncesc de Crăciun, muncesc şi de Revelion, dar - la un moment dat - au şi ei dreptul la o petrecere aşa cum se cuvine! Şi chiar dacă mai sunt câteva zile şi se termină ianuarie, hotelierii de pe Valea Prahovei nu au spus nu unui Revelion cu întârziere. Mai ales că, măcar de această dată, nu au mai fost responsabili cu organizarea evenimentului şi cu servirea.
Bucătarii, ospătarii, recepţionerii, şefii de sală şi agenţii de turism din Sinaia au avut o noapte doar a lor. Cu dans şi voie bună.
Oamenii s-au ospătat cu fel de fel de bunătăţi, iar în pahare a curs vinul şi şampania.