Carnea de porc de la marginea drumului, plina de bacterii
Mare atentie la carnea de porc pe care o cumparati zilele acestea din gospodariile taranilor. Pretul, la jumatate fata de cel din magazine, ascunde capcane. Carnea e aruncata pe jos, expusa in copaci si nu are avizele sanitar-veterinare. Reporterii Antenei 1 au testat cateva mostre la un laborator. Iar furatul la cantar e cea mai mica problema. Rezultatele arata ca tot ce se vinde ca fiind foarte proaspat e vechi si plin de bacterii.
De Redactia Observator la 11.11.2017, 02:25Mare atentie la carnea de porc pe care o cumparati zilele acestea din gospodariile taranilor. Pretul, la jumatate fata de cel din magazine, ascunde capcane. Carnea e aruncata pe jos, expusa in copaci si nu are avizele sanitar-veterinare. Reporterii Antenei 1 au testat cateva mostre la un laborator. Iar furatul la cantar e cea mai mica problema. Rezultatele arata ca tot ce se vinde ca fiind foarte proaspat e vechi si plin de bacterii.