Carnea din pieţe poate fi un real PERICOL: iată imagini care arată la ce riscuri se expun cumpărătorii
Salmonela, stafilococ şi alţi viruşi. Sunt doar câteva dintre pericolele din carnea şi brânzeturile din pieţele Capitalei.
De Redactia Observator la 17.06.2017, 20:24- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Salmonela, stafilococ şi alţi viruşi. Sunt doar câteva dintre pericolele din carnea şi brânzeturile din pieţele Capitalei.
Comerciaţii îşi expun marfa direct pe galantar la temperaturi de peste 20 de grade Celsius, însă consumătorii nu realizează la ce pericol se expun.
În timp ce medicii vorbesc de toxinfecţii alimentare, astăzi, în hala veche din Piaţa Obor, lumea se călca în picioare.
La 24 de grade, carnea este pusă în afara vitrinei, iar muştele roiesc în jurul ei. Doamna ne asigură, însă, că nu e niciun pericol. Carnea sărată rezistă!
Iar în Hala Veche din Piaţa Obor nimeni nu ţine cont de reguli. Nici vânzătorii, dar nici clienţii.
Iar Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului vorbeşte de reguli clare când vine vorba de alimentaţia publică.
Ultimele controale ale ANPC au fost făcute tocmai de Paşte.