Din ce în ce mai mulţi români merg la cursuri de gătit. Primele reguli pe care le poţi învăţa
Alimentaţia este, o spun şi specialiştii, o parte importantă a existenţei omului! Cum mâncăm, dar mai ales ce mâncăm, are un impact puternic asupra calităţii vieţii. Degeaba folosim ingrediente curate şi de bună calitate, dacă le înecăm în sare sau ulei.
De Redactia Observator la 20.01.2020, 17:11- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Alimentaţia este, o spun şi specialiştii, o parte importantă a existenţei omului! Cum mâncăm, dar mai ales ce mâncăm, are un impact puternic asupra calităţii vieţii. Degeaba folosim ingrediente curate şi de bună calitate, dacă le înecăm în sare sau ulei.
Ca să înveţe să mănânce corect, din ce în ce mai mulţi aleg să meargă la cursuri de bucătari. Sub atenta supraveghere a unui chef, oamenii învaţă să gătească şi să trăiască sănătos.
Şcoala de bucătari este la mare căutare printre timişeni. Chefii îi învaţă pe cursanţi secretele preparării alimentelor, rapid, gustos şi sănătos.
Cu mic cu mare, pasionaţii de bucătărie învaţă regulile de bază pentru o viaţă sănătoasă. După 5 luni de practică şi teorie, toţi ştiu ce să consume, dar mai ales cum sa gătească orice fel de mâncare.
Domnul Florian, este pilot de meserie. A zburat printre nori la manşa Mig-urilor şi avioanelor supersonice. Pilotajul a fost floare la ureche pentru el, în comparaţie cu mânuitul cuţitelor în bucătărie.
Reporter: E mai greu in bucatarie decat la pilotaj?
Domnul Florian: Da, e mai greu pentru ca sunt foarte multe reguli. Am venit sa invat sa gatesc sanatos pentru ca si bucatarii nostri ne gateau sanatos pentru o buna alimentatie a pilotilor in timpul misiunilor.
La cei 12 ani ai săi, Dario, ştie deja că alimentaţia sănătoasă este cheia pentru o dezvoltare armonioasă. Pentru asta şi pentru visul său de a deveni chef de talie internaţională Dario vine zilnic la curs.
Dario: Am ales sa vin la cursul de bucatari deoarece mi-am descoperit pasiunea de a gati si imi place ce fac in bucatarie si imi doream sa acumulez mai multe cunostiinte.
Cei care aleg să urmeze cursurile o fac de cele mai multe ori doar pentru dorinţa de a învăţa să gătească corect acasă.
Un curs de bucătar costă 4500 de lei. La absolvirea lui, cursanţii primesc diplomă acreditată, ţinută personalizată şi suportul de curs pe care îl mai pot răsfoi la nevoie.