Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, vrea să-și impresioneze supuşii cu mâncare
E forfotă mare în bucătăria lui Dorin Cioabă. Autointitulatul rege vrea să-i impresioneze pe supuşii care îi vor trece pragul de sărbatori, aşa că pregăteşte bucate alese. Alese de el şi doar pentru colindători.
De Redactia Observator la 12.04.2019, 12:07- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
E forfotă mare în bucătăria lui Dorin Cioabă. Autointitulatul rege vrea să-i impresioneze pe supuşii care îi vor trece pragul de sărbatori, aşa că pregăteşte bucate alese. Alese de el şi doar pentru colindători.
Cu şorţul la brâu, Dorin Cioabă vrea să facă minuni în bucătărie. Mai e puţin până la Crăciun, spune el, şi trebuie să se grăbească. Anul acesta e hotărât să facă un bîndăreţ mult mai mare decât cel de anul trecut. Un bîndăreţ, adică un muschi ţigănesc. Dorin Cioabă vrea practic să-şi bată propriul record.
"Aici sunt muşchii de porc care au stat în această membrană şi într-o saramură cu tot felul de mirodenii. O saramură cu usturoi, cu piper, cu boia, piper roşu, piper negru", explică Cioabă.
Rezultatul final e un cotlet uriaş, care va fi servit în seara de ajun. Ajutor de bucătar, dar şi ochiul ager, e soţia.
Tot de sărbători, familia Cioabă pregăteşte şi un "Beci "ţignesc". Adică un fel de prosciutto, dar mult mai bun, spune Dorin Cioabă.