Drobul fără miel, varianta pentru copii! Reţeta rapidă şi extrem de gustoasă
Drobul nu lipseşte de pe nicio masă. Cele mai multe gospodine aleg să îl pregătească din carne de miel, însă există şi variante mai uşoare.
De Redactia Observator la 14.04.2017, 20:49Drobul nu lipseşte de pe nicio masă. Cele mai multe gospodine aleg să îl pregătească din carne de miel, însă există şi variante mai uşoare.
Luaţi un pix şi o foaie şi notaţi! E o reţetă simplă şi extrem de gustoasă pentru preparatul vedetă din aceste zile.
În total, nu aveţi nevoie de mai mult de 50 de lei, pentru a-i încânta pe musafiri cu un preparat sănătos.
Adăugaţi verdeaţă din abundenţă, ingredientul-cheie pentru un drob delicios.
Mini-drobul va avea forma unei brioşe, care are în mijloc câte un ou de prepeliţă. După ce este aşezat în tava specială, este introdus la cuptor, unde va sta aproximativ 20 de minute.
Între timp, Anca ne dezvăluie ce alte bunătăţi se pregăteau în copilărie la ea acasă, în Bucovina.
Iar aşteptarea a luat sfârşit.