Gabi Tamaş, de veghe între panseluţe
Greşeşti, plăteşti. Şi dacă nu plăteşti s-ar putea să dai cu mătura. Cum noile reglementări permit munca în folosul comunităţii, primăriile au primit deja primii angajaţi de ocazie.
De Redactia Observator la 22.09.2014, 20:19- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Când scăpăm de vortexul polar şi ninsori. Jumătate din ţară, paralizată de zăpezi
Greşeşti, plăteşti. Şi dacă nu plăteşti s-ar putea să dai cu mătura. Cum noile reglementări permit munca în folosul comunităţii, primăriile au primit deja primii angajaţi de ocazie.
Capitala se pregăteşte să-ţi primească maturătorii de ocazie. Printre ei s-ar putea să dribleze un personaj cunoscut- Gabi Tamaş, fotbalist care a jucat şi la Naţională. Zilele acestea îşi va primi sentinţa pentru scandalul de anul trecut. Le-a spus deja judecătorilor că e de acord să ajungă şi la mătură ca să scape mai uşor.
El e Gabriel Tamaş. Îl ştiu toţi microbiştii. Dar cel mai bine îl ştiu.locatarii blocului unde fotbalistul a driblat uşa. A driblat până a înscris. S-a înscris pe el în tocul geamului. A fost acuzat de distrugere. Zilele acestea şi-ar putea primi şi pedeapsa.
Pe data de 24 septembrie instanţa se va pronunţa cu privire la această cauză.
Ca să scape de un cantonament la Jilava, Tamaş a acceptat în faţa instanţei şi munca în folosul comunităţii.
Nu ar fi primul care ar ajunge la panseluţe sau la mătură. Peste Ocean, nume grele precum Paris Hilton sau Justin Bieber au păţit-o deja. La noi, parcurile bucureştene aşteaptă. În sectorul 4, doar în ultimele 5 luni, 10 tineri au muncit pentru a scăpa de pedepse.
Vorbim doar de munci necalificate. Măturat, mătură aleile, vidanjează coşurile de gunoi, ajută la strângere în momentul în care cosim. Muncile pe care le facem noi pe parc.
Pentru Capitală, legislaţia se va schimba. Consilierii deja dezbat un proiect prin care să permită munca în parcurile, cimitirele şi pe străzile aflate în administrarea Primăriei Generale.
Acest proiect a creat un regulament şi permite transformarea amenzilor date de către Administraţie în zile de munca in folosul comunitatii.
Potrivit proiectului, bucureştenii care ajung să presteze munca pentru oraş o vor putea face maximum 3 ore pe zi.