Antena LIVE

Curs valutar

În această seară începe Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor

Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show, 80.000 de euro.

De la 22.09.2014, 17:04
WhatsApp
Vezi și:

 Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show, 80.000 de euro.

Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se servește în bucătăria show-ului "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor". Competiția rețetelor și a nervilor tari le va da șansa celor intrați în cursă nu numai să demonstreze cât de talentați sunt, ci și să arate că își merită locul într-o bucătărie profesionistă. Show-ul pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show: 80.000 de euro și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.

Cei selectaţi să intre în acest concurs vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie. Aceștia trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe cel mai încins câmp culinar al vieții lor și înfruntă rețeta perfectă a coșmarului. În final, scapă cine poate!

Trei chefi diabolici deschid porțile Infernului pentru bucătarii intrati in competitie: chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze la Antena 1 o competiție culinară fără precedent. "Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverența", îi sfătuiește chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în Iadul Bucătarilor. "Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea - în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde - suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte", a mai spus acesta.

La rândul lui, chef Bontea mărturisește: "Hell's Kitchen este un format greu, dar unul de succes, un reality care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îți dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar. Service-ul a la carte este cel mai dificil și asta va fi cea mai mare provocare a concurenților - să se asigure că toți clienții veniți în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii." Iar chef Dumitrescu adaugă: "Concurenții de la Hell's Kitchen trebuie să fie bătăioși, rezistenți la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viața ta contează atunci când ești în bucătărie. In Hell's Kitchen veți vedea exact cum arată viața unui bucătar profesionist și mulți dintre cei intrați în competiție vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată."

"Hell's Kitchen" este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, "Hell's Kitchen" a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului "Hell's Kitchen" este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la nu măr, au adunat în total peste 15 stele Michelin, fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

hell's kitchen iadul bucatarilor premiu social
Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Ce să pui în ciorba falsă de burtă ca să aibă un gust deosebit. Ingredientul...
Fanatik.ro
Publicat 21.11.2024
Culmea birocrației: O fetiță trecută, din greșeală, băiat în certificatul...
spotmedia.ro
Publicat 20.11.2024
De ce nu ar trebui să-ți faci patul imediat după ce te-ai trezit, dimineața
spotmedia.ro
Publicat 19.11.2024
Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza pentru zilele alegerilor 2024. Cum...
Gandul
Publicat 21.11.2024
Pe cine vede Crin Antonescu în turul 2 pentru președinție și cine va fi la...
Adevărul
Publicat 21.11.2024
Intrarea în Biserică a Maicii Domnului 2024. Ce tradiții, obiceiuri și...
A1
Publicat 20.11.2024
Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2024. Racii își pot transforma pasiunile...
CaTine
Publicat 21.11.2024
Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce poliția a fost chemată la...
spynews.ro
Publicat 21.11.2024
Uluitor! Încă o țară merge la TAS împotriva României
GSP
Publicat 21.11.2024
Clădirea emblematică din București, demolată. Palatul impunător a fost...
Click.ro
Publicat 21.11.2024
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți...
Useit
Publicat 19.11.2024
Ce au putut să scrie kosovarii după ce UEFA a dat decizia în cazul meciului...
Redacţia.ro
Publicat 20.11.2024
Unde s-ar fi ascuns milionarul Dorel Tamaș, care a scăpat prin prescriere. El a...
libertatea.ro
Publicat 21.11.2024
Coldplay a lansat videoclipul piesei „The Karate Kid”. Formația a colaborat...
ZU
Publicat 21.11.2024
Paste cu broccoli și măsline. Rețetă simplă și hrănitoare
Hello taste
Publicat 21.11.2024
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament
Deparinti
Publicat 21.11.2024
Problema numărul 1 a României, în viziunea lui Kelemen Hunor:...
ziare.com
Publicat 21.11.2024
Adamari López a împărtășit detalii picante din relația cu Toni Costa....
Happy
Publicat 21.11.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Operația cu laser pentru dinți. La ce se folosește în stomatologie
Medicool
Publicat 21.11.2024