Masa de Florii, cu preparate livrate la ușă
A fost o zi de foc pentru restaurantele care livrează mâncare la domiciliu. De Florii, comenzile pentru produse de peşte au pus la grea încercare nu doar priceperea, ci şi rezistenţa bucătarilor. Au gătit în continuu de dimineaţa până seara pentru a face faţă cererilor.
De Redactia Observator la 13.04.2020, 11:09A fost o zi de foc pentru restaurantele care livrează mâncare la domiciliu. De Florii, comenzile pentru produse de peşte au pus la grea încercare nu doar priceperea, ci şi rezistenţa bucătarilor. Au gătit în continuu de dimineaţa până seara pentru a face faţă cererilor.
Şi patiseriile au avut comenzi pe bandă rulantă din partea celor care şi-au sărbătorit onomastica. În Timişoara, o patiserie a oferit, pe lângă prăjituri şi. sfaturi la telefon pentru cei ce au vrut să gătească acasă.
În vreme ce peştele este aproape gata, într-un alt colţ al bucătăriei, se pregătesc garniturile: legume la grătar sau mămăligă.
Cererea este mare. Oamenii au comandat, de acasă, tot felul de preparate din peşte. De la salată de icre până la ciorbă de crap.
Şi pentru că peştele este nelipsit de pe masa de Florii, o familie din Bistriţa-Năsăud s-a gândit şi la salvatorii din linia întâi. Gabriel şi Nina, proprietarii unei păstrăvării, le-au făcut cadrelor medicale de la spitalul judeţean o surpriză. caldă şi gustoasă.
Pandemia a schimbat şi modul în care ne sărbătorim ziua de nume. De Florii, torturile s-au comandat prin telefon.
Proprietarul aceste cofetării din Timişoara s-a gândit chiar să-i ajute pe clienţii care vor să facă dulciuri în casă cu ponturi. Le oferă sfaturi la telefon sau prin video-call.