Masa de Paște pentru medicii din linia întâi, oferită de un bucătar din TImişoara
A fost forfotă mare în bucătăria unui restaurant. Pentru că ştie că mulţi medici îşi vor petrece Paştele la locul de muncă, în luptă cu epidemia, s-a gândit să le facă prima zi de sărbătoare mai suportabilă.
De Redactia Observator la 19.04.2020, 16:11- Bucătarul a vopsit 2.000 de ouă.
- Meniul a fost făcut pentru medici.
A fost forfotă mare în bucătăria unui restaurant. Pentru că ştie că mulţi medici îşi vor petrece Paştele la locul de muncă, în luptă cu epidemia, s-a gândit să le facă prima zi de sărbătoare mai suportabilă.
Meniul va ajunge la medicii ce îşi petrec sărbătorile la datorie.
Marian Popovici, chef bucătar: Ne-am gândit să facem un platou pascal care conține roșii, drob de miel, ridichi, ceapă verde, brânză bineînțeles de oaie. Aceste porții vor ajunge la Spitalul Victor Babeș, la cei nevoiași de lângă localitățile de pe lângă Sânandrei și în județul Caraș-Severin la Spitalul Județean din Reșița.
De pe masa de sărbătoare nu va lipsi nici friptura de miel. Iar mai apoi, totul se dă la cuptor pentru o oră.
Masa nu e completă fără ouă roşii, aşa că bucătarul a vopsit nu mai puţin de 2.000 de bucăţi. Porţiile de mâncare vor ajunge astăzi pe masa salvatorilor din prima linie.