Răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsăud, cu tocăniță de mistreț la ceaun
A fost un adevărat răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsud! La umbra copacilor, zeci de vânători din Ardeal şi-au aşezat ceaunele şi s-au întrecut într-un concurs savuros. Din carne de vânat şi condimente alese au ieşit preparate delicioase.
De Redactia Observator la 30.06.2019, 10:56A fost un adevărat răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsăud! La umbra copacilor, zeci de vânători din Ardeal şi-au aşezat ceaunele şi s-au întrecut într-un concurs savuros. Din carne de vânat şi condimente alese au ieşit preparate delicioase. Principalul ingredient, spun ei, este însă pasiunea.
Nici nu-i de mirare că vizitatorii au cedat imediat în faţa unei porţii de tocăniţă de mistreţ. Din meniul de festival nu au lipsit nici poveştile spumoase ale vânătorilor.