Antena LIVE

Curs valutar

SPECIAL! Horoscopul săptămânii viitoare

Pentru BERBECI relațiile intime și planul social ocupă cel mai mult spațiu în agendă. De altfel, acestea se vor lega relativ ușor, pentru că nativii Berbec își găsesc repede cuvintele potrivite. Ba mai mult, fac dovadă de inteligență practică, aplicată, ceea ce ar trebui să stea la baza oricărei decizii luate în zilele care urmează.

De la 29.05.2015, 21:10

Pentru BERBECI relațiile intime și planul social ocupă cel mai mult spațiu în agendă. De altfel, acestea se vor lega relativ ușor, pentru că nativii Berbec își găsesc repede cuvintele potrivite. Ba mai mult, fac dovadă de inteligență practică, aplicată, ceea ce ar trebui să stea la baza oricărei decizii luate în zilele care urmează. 

TAURII ar putea trece printr-un spectru de emoții și sentimente puternice. Printre acestea, gelozia și posesivitatea nu ar trebui să se regăsească. Dacă simt nevoia să manifeste spiritul teritorial, ar trebui să reziste tentației. Înainte de orice, un Taur bogat înțelege că nimic nu îi aparține lui, de fapt.

GEMENII au inițiativă, sunt energici și simt că încă mai sunt foarte multe lucruri de făcut. Asta nu îi sperie, atâta timp cât au controlul asupra situației. De asemenea, relațiile prind o dimensiune mai importantă, pe fondul Lunii Pline, care poate aduce oameni din trecut în prezent. Aceștia sunt oameni cu care Gemenii au ocazia să închidă anumite capitole.

RACII sunt invitați să facă o pauză și să se concentreze ceva mai mult pe sănătatea personală. Dacă în mod normal sensibilul zodiacului are grijă de alții, acum își poate aduna resursele interioare și le poate canaliza spre elemente care să îi aducă un plus de sănătate, o dietă nouă, poate un regim.

Pentru LEI urmează o săptămână plină de activitate la nivel relațional. Aceștia își fac prieteni noi, cunoștințe noi, mai ales că primesc un plus de încredere care îi plasează din nou în lumina reflectoarelor. Ar putea exista tendința către leneveală, dar atâta timp cât fac lucrurile exact așa cum trebuie, nu ar trebui să apară probleme.

Nativii din zodia FECIOAREI găsesc un plus de bucurie în familie sau au tendință să își trateze oamenii apropiați ca parte din familie. De altfel, acesta este un moment bun pentru a fi aproape de cei iubiți, element ce le poate aduce echilibrul de care au nevoie pentru a face față tuturor provocărilor de la locul de muncă.

BALANȚELE simt nevoia să vorbească despre ce le apasă. Atenție, însă, față de cine vă deschideți, nu toată lumea înțelege nuanțele pe care le trăiți. Altfel, ar putea fi un moment foarte bun pentru a călători, o schimbare de peisaj ar putea fi exact elementul de care aveți nevoie pentru a vă detașa de grijile cotidiene.

SCORPIONII sunt invitați să își organizeze mai bine resursele financiare și dacă cele actuale nu sunt suficiente, în curând s-ar putea să apară și altele. Cheia succesului este găsirea unui echilibru între ce trebuie făcut și ce poate fi făcut pentru a asigura stabilitate pe termen mai lung.

SĂGETĂTORII sunt direct vizați de Luna Plină și ar putea resimți un val de emoții intense. Este un moment bun pentru a încheia relații mai vechi, care îi țin pe loc și pentru a începe unele noi, dar pe un ton așezat. Cu puțin spirit diplomatic, această etapă va trece foarte ușor.

CAPRICORNII ar putea fi ceva mai singuratici și retrași decât sunt în mod normal. Nu pentru că ar avea vreo problemă, ci pentru că este un moment bun de reorganizrare la nivel interior. De altfel, vor avea destulă treabă la locul de muncă și vor prefera să își concentreze resursele aici dacă simt că e prea multă emoție în jurul lor.

VĂRSĂTORII s-ar putea bucura de o săptămână foarte activă la nivel de relații, indiferent de natura lor, profesională sau personală. Vizionarul zodiacului va avea un plus de creativitate zilele următoare, care nu va trece neobservat de superiori.

PEȘTII ar putea începe un drum nou la nivel de carieră sau schimbă ceva fundamental la imaginea lor, dar nu ar trebui să facă pasul acesta fără să se consulte cu cineva din familie. Indiferent de capitol al vieții, sunt invitați să fie echilibrați și să nu ia decizii emoționale.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

social observator special
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Țara care renunță la clasa pregătitoare. Copiii vor începe şcoala cu un an...
Fanatik.ro
Publicat 19.09.2024
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
spotmedia.ro
Publicat 19.09.2024
Uluitor | Sanatoriul Techirghiol, obligat să plătească 50.000 de lei unui...
Gandul
Publicat 19.09.2024
„Asasinul” trimis de Iran pentru a-l ucide pe Netanyahu este un pensionar...
Adevărul
Publicat 19.09.2024
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil. Cum a arătat cântăreața în ziua...
A1
Publicat 19.09.2024
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai...
CaTine
Publicat 19.09.2024
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări...
spynews.ro
Publicat 19.09.2024
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit...
GSP
Publicat 17.09.2024
Zodiile care au noroc în toate în luna octombrie. Scapă de datorii, de...
Click.ro
Publicat 19.09.2024
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul...
Useit
Publicat 19.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a...
Redacţia.ro
Publicat 19.09.2024
Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu averea. Mihai Albu: „Nu pe femei și...
libertatea.ro
Publicat 19.09.2024
Cardi B a fost criticată de fani pentru rutina ei intensă de antrenamente....
ZU
Publicat 19.09.2024
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga...
Hello taste
Publicat 19.09.2024
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit...
Deparinti
Publicat 19.09.2024
Taximetriștii, la un pas de revoltă: „Dispeceratele au creat un adevărat...
ziare.com
Publicat 19.09.2024
Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași...
Happy
Publicat 19.09.2024
Efectele lipsei de fibre în dieta femeilor însărcinate. Sfaturi pentru o...
Medicool
Publicat 19.09.2024
Marian Iancu susţine că un club imită Rapidul: "Este o boală grea şi se ia,...
orangesport.ro
Publicat 17.09.2024