Patronii de restaurante au găsit modalitatea de a-şi păstra clienţii fumători în sezonul rece
Indiferent cât de mult ne displace, foarte mulţi români nu dau niciun semn că ar fi dispuşi să renunţe la fumat! Şi marea lor problemă este răcorirea vremii.
De Redactia Observator la 05.11.2018, 17:29Indiferent cât de mult ne displace, foarte mulţi români nu dau niciun semn că ar fi dispuşi să renunţe la fumat. Şi marea lor problemă este răcorirea vremii. Nu mai pot sta la terase cu prietenii, dar nici nu-i mai tentează să iasă în locuri în care nu-şi pot aprinde o ţigară. Însă patronii de localuri nu sunt dispuşi să piardă clienţi, aşa că au găsit soluţii şi pentru dependenţii de nicotină.
Pentru că, potrivit legii, nimeni nu mai are dreptul să-şi aprindă o ţigară într-un local, patronii s-au adaptat pentru a nu-şi pierde clienţii fumători. Aşa că şi-au făcut stocuri de pături călduroase şi s-au dotat cu sobe electrice de exterior. Astfel, cine vrea să fumeze în timp ce savurează o băutură se poate simţi aproape ca în mijlocul verii.
Pentru iarnă, managerii localurilor au planuri şi mai mari pentru clienţii care nu pot rezista fără tutun.
Alexandru Matieş, reprezentant local: O sa avem o zona acoperita cu acoperis retractabil pt zona de fumat speciala pt a putea sta si acolo la un vin fiert, la un ceai, la o cafea. O sa fie o zona incalzita. Cine e fumator doreste sa ramana sa si manance sa ci bea in locul unde fumeaza.
În plus, e bine să nu uitaţi că - în zilele friguroase - cea mai bună băutură tot ceaiul fierbinte este.