Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE de la ora 09:00, în AntenaPLAY! Românca luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, partida din optimile turneului WTT Star Contender de la Bangkok, va fi în format live video, în AntenaPLAY, azi, de la ora 9:00.

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 08:46

Turneul WTT Star Contender se desfăşoară în perioada 2-7 iulie, live în AntenaPLAY. Competiţia este dotată cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Bernadette Szocs a învins-o pe Hoi Kem Doo, pentru a se califica în optimile turneului de la Bangkok. Românca s-a impus în trei seturi, în setul doi având o revenire fabuloasă, salvând cinci mingi de set.

Pentru sferturi, „Bernie” se va duela cu Miyu Nagasaki, o japoneză în vârstă de 22 de ani, care ocupă locul 24 în ierarhia mondială. Acesta este primul duel direct dintre cele două jucătoare.

Articolul continuă după reclamă

Pentru a se califica în optimi la Bangkok, Nagasaki a învins-o în cinci seturi pe Szu-Yu Chen.

Premii importante la WTT Star Contender Bangkok 2024

Turneul este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Dotată cu premii totale de 250.000 de dolari, întrecerea de la Bangkok le aduce campionilor 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte, iar semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » AntenaPLAY » Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE de la ora 09:00, în AntenaPLAY! Românca luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok